-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / K
-
Meslek
bilgisayarCİ
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yeni bir web sitesi açtım ne yapmalıyım nerelerde lnkimi paylaşmalıyım site tanıtımı için şimdiden herkese tşkler
www.bugainsaat.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Spengler
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni actigin siteyi bence ilk 3 ay hicbiryere girme bu tamamen benim görüsüm 2003 den buyana bilgilerime dayanarak yaziyorum, özgün konu gir siten popüler kategorideyse baskalari link paylasiminda bulunurlar, birde facebook, twitter gibi butonlar mevcut olsun 3 aydan sonra asiri gitmeden baska yerlerde linklerini paylas anasayfaya fazla link verme emin ol karli olacaksin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
google+ sayfası kullanman yeterli olur bence şimdilik. Yeni siteler için en iyisi bu şuanda... Birde içeriğin ile alakasız yerlerden tanıtım yazısı alma çünkü yeni siteleri tıkıyor alakasız sitelerden alınan linkler. özellikle profil backlinklerden uzak dur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SAP
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
ilk önce sitenin anahtar kelime analizini yapmalısın. Hangi anahtar kelime ile hit alabilirsini araştırmalısın. Sonra o anahtar kelimeler üzerinden blog ve forumlardan paylaşımlar yaparak backlink alabilirsin.
ilgili kategorilerde sitelerde karşılıklı link paylaşımı ve banner reklam alınabilir.
veya ilgili kategorilerde sosyal medya reklamları yapılabilir.