feno
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni site açacağım domain satın aldım. örnek domain: oyunuoyna.com ben en çok aranan atari oyunu oyna kelimesine istinaden tek bir site açmak istiyorum yani subdomainli atari.oyunuoyna.com olarak devreye sokmak istiyorum. anlatmak istediğim ana domaini direk subdomine yönlendirsem anadomain olmasa sorun çıkar mı yoksa ana domaine tek bir sayfa mı yapayım.
Sercedes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni site açacağım domain satın aldım. örnek domain: oyunuoyna.com ben en çok aranan atari oyunu oyna kelimesine istinaden tek bir site açmak istiyorum yani subdomainli atari.oyunuoyna.com olarak devreye sokmak istiyorum. anlatmak istediğim ana domaini direk subdomine yönlendirsem anadomain olmasa sorun çıkar mı yoksa ana domaine tek bir sayfa mı yapayım.
Sormuş olduğunuz sorunun aslında cevabı belli. Siz farzı misal oyunoyna.com olarak ana domain reglediniz. Sub olarak 2. domaini atari.oyunoyna.com olarak oluşturdunuz atari.oyunoyna.com sıfır bir domaine eşittir. Siz sub olarak yükselmek veya sub olarak hizmet vermek istiyorsanız oluşturduğunuz 2. domaine ilgi vermelisiniz. Ana domaini yönlendirmekde ki amacınız nedir? Siz zaten jenerik arama sonucu üretmiyormusunuz sub olarak? Soruma cevap verirseniz, size çok daha iyi yardımcı olurum.
Saygılarımla,
Alper ORHAN
feno
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
evet tek site subdomain istiyorum. ana domain istemiyorum, demek istediğim sonuçta ana domain sayfa bulunmadımı olacak yoksa tek sayfa mı yoksa yöndelendirmelimi.
Gandak
Web Master & Yazar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master & Yazar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
bunun seo açısında zararı olduğunu söylüm ama supdomain pek takmaz google ana sitesi boş der geçer