lostyazilim
tr.link

subdomain.site.com

6 Mesajlar 1.162 Okunma
lstbozum
tr.link

feno feno Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek şöför
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad Ü** A**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni site açacağım domain satın aldım. örnek domain: oyunuoyna.com ben en çok aranan atari oyunu oyna kelimesine istinaden tek bir site açmak istiyorum yani subdomainli atari.oyunuoyna.com olarak devreye sokmak istiyorum. anlatmak istediğim ana domaini direk subdomine yönlendirsem anadomain olmasa sorun çıkar mı yoksa ana domaine tek bir sayfa mı yapayım.

wmaraci
reklam

easlanhan easlanhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)
ikiside aynı

Sercedes Sercedes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni site açacağım domain satın aldım. örnek domain: oyunuoyna.com ben en çok aranan atari oyunu oyna kelimesine istinaden tek bir site açmak istiyorum yani subdomainli atari.oyunuoyna.com olarak devreye sokmak istiyorum. anlatmak istediğim ana domaini direk subdomine yönlendirsem anadomain olmasa sorun çıkar mı yoksa ana domaine tek bir sayfa mı yapayım.

Sormuş olduğunuz sorunun aslında cevabı belli. Siz farzı misal oyunoyna.com olarak ana domain reglediniz. Sub olarak 2. domaini atari.oyunoyna.com olarak oluşturdunuz atari.oyunoyna.com sıfır bir domaine eşittir. Siz sub olarak yükselmek veya sub olarak hizmet vermek istiyorsanız oluşturduğunuz 2. domaine ilgi vermelisiniz. Ana domaini yönlendirmekde ki amacınız nedir? Siz zaten jenerik arama sonucu üretmiyormusunuz sub olarak? Soruma cevap verirseniz, size çok daha iyi yardımcı olurum.

Saygılarımla,
Alper ORHAN

feno feno Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek şöför
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad Ü** A**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 4, (%100)
evet tek site subdomain istiyorum. ana domain istemiyorum, demek istediğim sonuçta ana domain sayfa bulunmadımı olacak yoksa tek sayfa mı yoksa yöndelendirmelimi.

wmaraci
wmaraci

Sercedes Sercedes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

feno adlı üyeden alıntı

evet tek site subdomain istiyorum. ana domain istemiyorum, demek istediğim sonuçta ana domain sayfa bulunmadımı olacak yoksa tek sayfa mı yoksa yöndelendirmelimi.

Ana domain'i kullanmayacaksanız çekin parka dursun. Veya bir index atın kalsın. Siz yeni sub domaini kullanacaksanız ana domainle bir işiniz kalmayacak. Ki, farklı yeni bir domainle uğraşıyor olacaksınız.

Gandak Gandak Web Master & Yazar Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Master & Yazar
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 36 / 49
  • Ticaret 25, (%100)
bunun seo açısında zararı olduğunu söylüm ama supdomain pek takmaz google ana sitesi boş der geçer

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al