-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Batuhan adlı üyeden alıntı
Sözlüklerin eski popülaritesi kalmadı. Ancak belki sadece belirli bir alana yoğunlaşırsan kayda değer bir şeyler elde edebilirsin. Örneğin yazilimsozluk.
Böyle bir şeyi de düşündüm. Ama biraz daha farklısını. Düz cümle kurmak yerine program yazar gibi konuşulacak bir ortam. Ama sanırım bu da genel olarak bilgi yetersizliğimizden dolayı başlamadan son bulur. :)
Ek Olarak:
Konuya cevap yazacağını biliyordum. :) Haklısın. Zaten öyle yapmak en mantıklısı da belki bizim de bir çıkarımız olur bu sektörden diye düşünerek açtığım bir konuydu bu.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
En gıcık kaptığım siteler sözlükler hele ekşi sözlük ve itüsözlük ne arasam tepede çıkıyor içerik desen saçma sapan konuyla alakasız dalga geçen yorumlardan başka birşey yok...
Kaç senedir o sözlüklere bakıyorum bir anlam veremedim amaç ne diye.. :) İnsanlar niye forumlar dururken oraya takılır ki. Çöplük gibi geliyor bana sözlükler önüne gelen sallamış bişeyler vs...
Hele incisözlük küfür eğitim kreşi gibiydi bir ara veletler kendi arasında küfür yarışması yapıyorlardı. Şimdi ne oldu bilemem.
Kısacası Kuracaksan forum kur. Çünkü kaliteli üye çıkmaz sözlükten kolay kolay. Çıkanı da kaçırırlar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zen adlı üyeden alıntı
En gıcık kaptığım siteler sözlükler hele ekşi sözlük ve itüsözlük ne arasam tepede çıkıyor içerik desen saçma sapan konuyla alakasız dalga geçen yorumlardan başka birşey yok...
Kaç senedir o sözlüklere bakıyorum bir anlam veremedim amaç ne diye.. :) İnsanlar niye forumlar dururken oraya takılır ki. Çöplük gibi geliyor bana sözlükler önüne gelen sallamış bişeyler vs...
Hele incisözlük küfür eğitim kreşi gibiydi bir ara veletler kendi arasında küfür yarışması yapıyorlardı. Şimdi ne oldu bilemem.
Kısacası Kuracaksan forum kur. Çünkü kaliteli üye çıkmaz sözlükten kolay kolay. Çıkanı da kaçırırlar :)
Bu konuda yanılıyorsun bence. Son dönemleri ele alırsak haklı olabilirsin de önceden şu anda olduğundan daha kaliteli bir ortamdı. Takıla takıla ne demek istediğimi anlarsın. Algı açar böyle ortamlar. Bunu herkes kaldıramaz. Ekşiden bahsediyorum ben, diğerleri zaten amaçsız.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında tek zor yani yazar bulabilme sıkıntısı. Forum açmak gibi birşey. Tek başına yürümeyeceği kesin.
itu sözlük adsense banlı. Bunun yanı sıra diğerlerinde de aynı içerik olmasına rağmen banlı değiller. Büyük ihtimalle premium servise geçene kadar banlanan banlandı.
Aslında google'ın istediği kriterlere uyan yapıda. Özgün ve güncel olmak.
Aksine tek bir konuya yoğunlaşmak fikrine pek sıcak bakmıyorum. Nasıl olsa sonuçta aynı şeyler yazılıp çizilmeye başlanacak.
digibakers.com - the power of thinking small...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bide şu açıdan bak bitme sebebi o ortamı kuran akranlarının artık bırakması şuan üye olcak herkes liseli olucak ve sen o ortamı gene yakalayamıyacaksın
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bence ingilizce olması daha iyi.. Facebook ülkemizde ilk ingilizce olarak kullanılmaya başlandı ve hatta çok farklı gözüktüğü için bence hızlı bir büyüme de kaydetti. Burada önemli faktör kullanacak kişilere ulaşmak için sosyal medya desteğini arkanıza almak. Bence hatrı sayılır milyonluk takipçisi olan 2 kişiyle anlaşarak bile baya yol katedebilirsiniz. Ancak bunun için projeyi ciddiye alıp bütçe ayırmalı, projenizi anlatırken dil çıkaran smiley koymamalısınız. (önce kendiniz inanın) :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci,stajyer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ingilizcesi defalarca denendi tutmadı, en son tutan ispanyolca oldu sanırım ama o da kısa süreli oldu. adamları sözlüğe alıştırmak zor. yorumlara baksanıza, türkler bile sözlüğü saçma buluyor, ekşi sözlükte gerçekten tarafsız bir şekilde bir kaç saat geçirirseniz yorumların alay etmek için değil herkesin düşüncelerini paylaşması için olduğunu görürsünüz. yabancıları buna alıştırmak zor ama tekrardan denemek için sözlük sitesi yapıyorum, şansımızı deneyelim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
en kötü ihtimalle dizi film kitap vs. yorumlayanlar bile iyi hit sağlıyo sinemalardan vs. çok yorum olduğundan bakıyorum sık sık gündemdeki olaylar ilgi çeken haberler vs. de oluo ama ekşideki en büyük sıkıntı üyelik 1 sene bekliosun sonra reddedilio adamda ya boşveriyo yada hesap satın alıo sen 1 senede adamı üye yapmazsan adamda soğur gider.kendileri bile kabul edio ama çalışma yok