-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yerel bir haber sitesiyle ilgileniyorum, sayfa Chrome, Firefox ve İnternet Explorer'da sorunsuz görüntüleniyordu. (Hepsinde 100% değil ama patronu memnun ediyordu en azından) bir süredir sürekli şikayet geliyor sitenize giremiyoruz sadece logo üst taraf ve alt taraf çıkıyor şeklinde şikayetler almaya başladık. Chrome'da problem yok problem sayfayı İnternet Explorer'dan ziyaret edenlerde yaşanıyor.
Şöyle de tuhaf birşey var ben İnternet Explorer'dan açtım siteyi hiç bir problem yok bir kaç sayfa gezindim sonra site gitti ziyaretçilerin yaptığı şikayetteki gibi üstteki header ve altta footer yüklenmiş css kaymış bir biçimde.
Problemin tam olarak ne olduğunu çözemedim içerikler İnternet Explorer'da zaman zaman uçuyor bu neden olabilir?
Bir ekleme daha yapayım, kaynağı görüntülediğimde gözükmeyen içerikler content ve sidebar kısmı kaynakta var fakat sayfa da görünmüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kod
bunlarda istediğin sürüme göre özel bir css dosyası oluşturup düzeltmeleri çağırarak yapabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Temanın stlye.css dosyasından farklı bir dosya mı oluşturmam gerek? Yoksa style.css dosyasına mı eklemem gerek bunları?
Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bunu dener misin?
Ayarlar > yazma > "Yerleştirilmiş geçersiz XHTML kodlarını WordPress otomatik olarak düzeltsin" seçili olsun. Bu şekilde düzeldiğini hatırlıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Maalesef buda çözüm olmadı. Sadece header ve footer var content kısmı yok css de kaymış
Ek olarak: şuan bende düzeldi, başka bilgisayarlarda sorunsuz görüntülenmesi için sanırım önbellek temizlemelerine gerek yok.