-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Hukukçu
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Php html olmadan da olur sorun değil o. Beyaz ekran üzerine gelişine yazı yazdırmak için güzel bir yöntem bence.
Şöyle söyleyeyim ya da...php inşaat mühendisliği ise html mimarlıktır. Vauv, oldu bu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
i have a bad feeling about this | Hetemele.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bilişim öğrencisi tanıdıklarım var.Gerçekten anlattıklarına bakılırsa genl olarak anlatıp geçiyorlar.Size tavsiyem araştırıp öğrenin sadece 1 yerdende öğrenmeyin bir kaç yeri araştırın yabancı dilinizi geliştirin.
html konusuna gelince açıklayayım size html değişken değildir.Php ise dinamiktir.Sen diyelim bir robot yaptın çok güzel bir robot fakat robot hareket etmiyor,tepki vermiyor bu robotu html gibi düşünebilirsin.Ama sen robota bir işletim sistemi yüklersen robot sana tepki verir işte bunu da php olarak düşünebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnternet Girisimcisi
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Html herşeyin temelidir bence ben html ile başladım.Php daha kolay anlarsın.html dende çok bilmene gerek yok. temelini öğren yeter.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
En basitinden, HTML bilmeden PHP öğrendiğinizde yaptığınız şey çalışır ancak onu görüntüleyemezsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çogu yazılımcı HTML dil olarak bile saymıyor tabi öğrenilir asıl html öğrenmek işine yaramaz sen html uğraşma direk php başla