TradeOne
Yazılım geliştiricisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Değerli arkadaşım, öncelikle girişiminizi candan tebrik ederim, hizmetleriniz neredeyse bedava, bundan daha ucuzu da olamaz, hatta üzerine para veriyorsunuz desek yanlış olmaz, sadece meraktan ve almadan önce merak edebilecek ve aşırı ucuz fiyat sebebiyle çekince duyabilecek arkadaşları rahatlatmak için soruyorum,
şu anda toptan almıyorsanız en düşük .com kayıt ücreti ICANN ücreti hariç 7 dolar,
ICANN ücreti ile 8,5 civarına geliyor iken, - godaddy kuponlarıyla 5 dolara kadar düşürseniz bile ki kuponların kullanımları çok sınırlı ve süreleri geçiyor -,
Siz 1 yıllık domain kayıt ücreti, yanına 1 yıllık hosting ve diğer hizmetleri 10 dolara veriyorsunuz hatta tam 10 dolar bile değil, paypal masrafını vs düşünce 9 gibi bir şey kalıyor, ve sadece 1 yıllık hosting 10 dolar olsa bile aya bölünce 1 doların altına düşüyor.
müşterinize karşı uptime garantisi, site backup, ram, cpu, müşteriye tema beğendirme, arama motorlarından banlanma, müşterinizin google'daki sıralama sonuçlarından memnun kalması, kurulacak temalardaki güvenlik açıkları vs gibi birçok sorumluluğu kendi üzerinize alıp - sonuçta müşteriniz A firmasından aldım demeyecek hostingi ve diğer hizmetleri, sizden aldım diyecek, sizi bilecek, bir sorusu, sorunu olduğunda aldığı hizmetin kefili olarak size soracak, sürekli ulaşılır olmanız gerecek -
Bütün bunlara rağmen bu fiyata bu işten yine de para kazanabiliyor musunuz, veya bunları hesap ettiniz mi?
veya ingilizce deyimle "where's the catch?"
yada para kazanma isteğiyle değil "halka hizmet olsun, Hak karşılığını bir gün elbet verir" mantığıyla mı yapıyorsunuz? eğer böyle ise, bu asil duruşunuz sebebiyle şimdiden kutlarım sizi.
dediğim gibi girişiminizi tekrar tebrik ediyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Professional hizmet arkadaşlar. Arkadaşın da dediği gibi neredeyse üste para veriyorlar site yaptırana. Alkışı hakediyor gerçekten. Tebrikler diyorum ben de. (!)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
:)
güncel tut kardeşim elbette ihtiyacı olan arkadaşlar iletişime geçecektir.
Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-