Merhaba arkadaşlar; Yeni web girişimimiz Memur Haberler portalı yayın hayatına başladı. Bismillah dedik Allahın izniyle bakalım inşallah güzel şeyler yapabiliriz.

Sitemizde memurlarla ilgili haberler yeralmaktadır. Memur alımı, kadrolu, sözleşmeli kamu personel atamaları, işkur ve işçi alımları gibi güncel bilgileri sıcağı sıcağına kullanıcılarımızla paylaşıyoruz. Becayiş, Mevzuat, Sendikalar, Emeklilik ile ilgili konularda faydalı içerikler yayınlanıyoruz. Ayrıca sitemizde KPSS, ALES, YGS sınavlarıyla ilgili kapsamlı bilgiler yer almaktadır.

Bunun dışında sınavlarla ilgili rehberlik, derslerin videolu konu anlatımları, e-book kitaplar, soru-cevap, forum hizmeti gibi servislerimiz yakın zamanda kullanıma açılacaktır.

Memurlarla ilgili doyurucu içerik düzenli bilgi bankası oluşturmanın yanı sıra gündemden öne çıkan haber başlıkları, video ve foto galeri içerikleriyle portalımız zenginleştirilmeye çalışılmıştır.

Her kategoride olduğu gibi bu alanda da kült olmuş köklü web siteleri var. Niyetimiz topluma faydalı bilgi, içerik üreterek fayda sağlamak. İnşallah muvaffak oluruz. Çalışmak bizden muvafakiyet Allah'tan yolumuz açık olsun Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...