Başlıkta belirttiğim gibi kişisel olarak yazılım,tasarım dahada genellersek bilgisayar bilgimi bloğumda paylaşmak üzere ozgurakinci.com.tr' yi açmış bulunmaktayım.
Biraz bloğumu size tanıtmak istiyorum;
Blog temasını, bootstrap'tan destek olarak wordpress ile kendim kodladım. (WordPress'te yeni sayıldığım için takıldığım ufak tefek yerlerde forum üyelerden yardım aldım.)
İçerik hakkında ise, tamamen özgün ve kendi deneyimlerimi paylaşıyorum. İnternet ortamında veya okul hayatımda edindiğim bilgileri bu blogda paylaşıyorum.
Hazır bir yönetim panelini editleyerek kendime özel bir panel oluşturdum.
İçerik için özel bir parantez açarak, python programlamaya ilgi duyan wmaraci üyelerinin kesinlikle bloğumu takip etmesi gerektiğini düşünüyorum. En kaliteli içeriklerim python programlama üzerine olacaktır.
Biraz reklam alanlarından bahsetmek istiyorum. Adsense başvurumu bugün yaptım. 15 dakika sonra 1. aşamayı geçtiğim mesajını aldım. Şimdi 2. aşama için hazırlanıyorum :).
Dip not : Site tanıtımımı yaparken, içeriğin yanında temadan bahsetmemin sebebi henüz tam olarak dağıtıp dağıtmama kararını vermediğim bir tema. Dağıtırsam ücretsiz olarak dağıtmayı düşünüyorum. Bu mesaj altından ayrıca bu konu içinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Web bloğum : ozgurakinci.com.tr