-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi olur teskler. o zaman yuıkarıdaki açıklamamı alıntı yapayım okuyun siz bakalım ne diyeceksiniz.şöyle söylim.bende web page maker programı var onunla siteyi oluşturuyorum.ikinci bir page yani sayfa oluşturuyorum.sonra bunu pc yekaydedip kodlarını blogcu .com a atıyorum.tabi aynı şekilde gözükmüyor.resimler falan . nedeni ise resim adreslerinin kopyalama yaparken eksik geçmesi. bende o resimlere tekrar url alıp ilgili yerlere kopyalayınca sayfa olması gerektiği gözükmeye başlıyor. fakat ikinci sayfa adresi de aynı şekilde eksik geçiyor ama onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Ayrıca Bi düşün dışında başka yönetici de yorum yazmadı bu konuda...
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba, öncelikle foruma hoşgeldin.
Sorununu daha açıklayıcı bir şekilde yazarsan ve sorunun oluştuğu web adresini paylaşırsan elbette yardımcı olmaya çalışırız. Zaten bu forum bunun için kuruldu.
Web adresini istememizin sebebi ise yazdığın sorunu daha iyi anlayabilmemiz için zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mesaj yazdım gelmedi sanırım. teskler siz yardimci olursaniz sevinirim. yukardaki açıklamayı alıntı yapayım ona göre ne diyeceksiniz bakalım.şöyle söylim.bende web page maker programı var onunla siteyi oluşturuyorum.ikinci bir page yani sayfa oluşturuyorum.sonra bunu pc yekaydedip kodlarını blogcu .com a atıyorum.tabi aynı şekilde gözükmüyor.resimler falan . nedeni ise resim adreslerinin kopyalama yaparken eksik geçmesi. bende o resimlere tekrar url alıp ilgili yerlere kopyalayınca sayfa olması gerektiği gözükmeye başlıyor. fakat ikinci sayfa adresi de aynı şekilde eksik geçiyor ama onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
site adresi?
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sakladigim bisey yok arkadaslar. msn istememin nedeni
burda cvp geç geldigi için. biraz daha hızlı olsun diyeydi. benim anlattıklarım açık olduğunu sanıyordum ama siz anlaşılmadığını söylüyorsunuz. biraz daha açayım inş. açıklayıcı olur. şimdi tek sayfalı web site değil de çok sayfalı oluşturmak istiyorum. yani index.html nin dışında ayrıca başka sayfalarda oluşturmak istiyorum aynı site adresi adı altında başka kategoriler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tam olarak o değil. şöyle söylim. diyelim ki sitenin ismi : x.blogcu.com olsun ..
şimdi bu x.blogcu.com anasayfa. bende yeni sayfa eklediğimde o dediğiniz kod ile yaparsam şöyle bir şey olsun istiyorum mesela.: x.blogcu.com/kendi yazılarım gibi..