-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
selam arkadaşlar wordpress temaları yapmak istiyorum neleri öğrenmeliyim,nelerden başlamalıyım hangi programlar gerekli ve hangi sitelerden gerektiği gibi faydalanabilirim
her zaman eksik yazarım eksiklerimi yanlış sanmanız ve bana cevap vermeniz için
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik Danışmanı / SEO
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tasarım çizmek istiyorsan Photoshop ya da Fireworks öğrenmelisin. Çizdiğin tasarımı koda dökme için de css ve html öğrenmelisin. Wordrpess'e entegre için de az biraz Php bilmen gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle web siteniz yoksa, localhost 'ta çalışabilmek için EasyPHP programını kullanmanızı tavsiye ederim.
Temayı sıfırdan yapmak oldukça zordur. HTML bir temayı, wordpress tema haline getirmek oldukça keyifli bir iştir. Biraz php kod bilginiz varsa, internette "HTML Temayı Wordpress'e Entegre Etmek" olarak arama yaparsanız, baştan aşağı 1saate yakın videolarla anlatılmakta.
ceminkalemi.com | Ben yazarım da, siz okur musunuz bilemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EGM
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
meraba hocam bende sizin gibi yeniyim ama öncelikle bilmeniz gereken
html vs css kodlarını ve kodlanısını bilmeniz gerekir bunun icinde nodepad ++, sublimetext veya dreamweaver bilmeniz gerekir ama tabi wp tema düzenlemek isterseniz
dreamweaver en kullanıslıdır tema düzenleye bilmeniz icin grafik de bilmeniz gerekir bunun icin de Fireworks veya photoshop kullanabilirsiniz benim bildigim bukadar daha iyi bilen arkadaslar daha ayrıntılı yardımcı olur. ama sizede benim yaptıgım gibi html ve css kodları ogrenmenizi tavsiye ederim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
teşekkürler bilgi için yalnız blgm yk hiç bu takdirde nasıl hareket etmeliyim
Ek Olarak:
Gunesibrahim adlı üyeden alıntı
meraba hocam bende sizin gibi yeniyim ama öncelikle bilmeniz gereken
html vs css kodlarını ve kodlanısını bilmeniz gerekir bunun icinde nodepad ++, sublimetext veya dreamweaver bilmeniz gerekir ama tabi wp tema düzenlemek isterseniz
dreamweaver en kullanıslıdır tema düzenleye bilmeniz icin grafik de bilmeniz gerekir bunun icin de Fireworks veya photoshop kullanabilirsiniz benim bildigim bukadar daha iyi bilen arkadaslar daha ayrıntılı yardımcı olur. ama sizede benim yaptıgım gibi html ve css kodları ogrenmenizi tavsiye ederim
snde verdiğin bilgi için saol :) peki kod öğrenirken sadece tema yapma ile alakalı kodmu öğrenmeye başlamalıyım yoksa genel olarak hepsinimi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EGM
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam dedigim gibi en basta html ve css ögrenmeni tavsiye ederim sora kendi güzerhagını belirlersin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Hukukçu
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tasarım biliyor musunuz?
i have a bad feeling about this | Hetemele.com
SalihToy
WordPress'in Gücü Adına
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam illa ki tasarım entegrelemek için bile tasarım yapmaya gerek yok. :) İnternet'e CSS / HTML tema mevcut zaten. Onları bile entegre etmek için başlıyabilirsin. Bunun için PHP bilmen gerekiyor. Çok az bilgi ile bile entegre edebilirsin. Sadece mevcut olan görsel eğitimleri izlemek. Eğer mantığın bu konulara varsa 1 saatini bile almaz diyorum :)
WordPress; Kurulum & Optimizasyon & Entegre & Türkçeleştirme & ThemeForest, İşleriniz Yapılır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
hayır bilmiyorum malesef sıfırdan başlıycam ama hevesliyim en geç 2 seneye kaparım diye umuyorum ama bakalım kısmet :)
Ek Olarak:
Salih Toy adlı üyeden alıntı
Hocam illa ki tasarım entegrelemek için bile tasarım yapmaya gerek yok. :) İnternet'e CSS / HTML tema mevcut zaten. Onları bile entegre etmek için başlıyabilirsin. Bunun için PHP bilmen gerekiyor. Çok az bilgi ile bile entegre edebilirsin. Sadece mevcut olan görsel eğitimleri izlemek. Eğer mantığın bu konulara varsa 1 saatini bile almaz diyorum :)
teşekkürler deniycem umarım başarılı olurum :)