-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
webd adlı üyeden alıntı
Google özgün ol özgün ol diye dayattırıyor herkese . En özgün sitem bile aynı kalıyor :)
Adamın hiç ilgilenmediği sitesi bile tek seferde 3 artıyor. Google yeni algoritmasıyla da geçen seferki gibi yine pr güncellemesiylede kimseyi memnun etmedi. Yükselen arkadaşlara hayırlı olsun.
aynen hocam son zamanlarda iyice canımı sıktı kapatmayı bile düşünmüştüm film sitemi pr güncelleme ile biraz dur dedi google :D
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla bu güncelleme ile ilk pr değerimi aldım fazla ilgilenmediğim halde pr1 :)
AresMaster.NeT / Eleştirmenliğe İlk Adım
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende yeni bir site aşçektim kaç yıldır pr yükselmemişti tam zamanında 3 ay sonra bitiyordu süresi iyi oldu şimdi daha iyi iyi ilgilençem sitemle.Bu aralar çok ugraştım faydasını gördüm 0 dan 2 çıktı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Basın Mensubu
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Özgün siteler düşmüş spam siteler uçmuş." diyor biri. merak ettim özgün sitesini.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayarlı Muhasebe
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen Kardeş daha ne saçmalıklar gördüm ben (:
Www.SesliRemix.Com | Sesli Chat Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Basın Mensubu
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pagerank de mantık kaliteli sitelerin kendi beğendikleri linkinizi paylaşmasıdır. Ya da bazılarının yaptığı gibi kaliteli ve pageranki makalale içinde link ile destek sağlarlar. Bunlar süreklilik arz etmez. Makalenin bulunduğu sitenin pageranki düerse sizede otomatik olarak zararı olur. Ayrıca, karşılıklı link değişimi yaptığınız çöplük tabir edeceğimiz sitelerde sizin pagerankinizi düşürür. Backlink satışıda aslında tehlikelidir. backlink sattığınız siteler kaliteli değilse ve içeriği biryerlerde aşırma yollu (içeriğin çoğu youtube videoları, blog yazıları gözde konular fakat copy/paste) bu siteyi çöplük haline getirir. önce site yükselir sonra site çakılır. Güncel olmayan bir sitenin yükselmeside backlink aldığı sitelerden kaynakların. mutlaka backlink değişim programlarına katılmıştır. site ismiyle içeriğin uyumsuzluğu bir süre sonra yapılan güncellemede pageranki mutlaka düşer. Bu benim tecrübelerimden edindiğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
her güncellemede 1 artıyor sanırım. 2'den 3'e çıkmış. ha bi faydasını mı gördüm? yok.