lostyazilim
tr.link

Pagerank Güncellemesi Geldi 06.12.2013

185 Mesajlar 28.179 Okunma
lstbozum
tr.link

serkanfb serkanfb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar iki sitemde PR0 dan PR2 olmuş kaç yıldır bekliyordum bir türlü yükselmedi diye merak ediyordum nihayet yükseldi.
Urlac.net
Tamyukleindir.com

wmaraci
reklam

dtdesign dtdesign vizyondakifilm.org Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 480
  • Beğeniler 47 / 78
  • Ticaret 0, (%0)

webd adlı üyeden alıntı

Google özgün ol özgün ol diye dayattırıyor herkese . En özgün sitem bile aynı kalıyor :)
Adamın hiç ilgilenmediği sitesi bile tek seferde 3 artıyor. Google yeni algoritmasıyla da geçen seferki gibi yine pr güncellemesiylede kimseyi memnun etmedi. Yükselen arkadaşlara hayırlı olsun.

aynen hocam son zamanlarda iyice canımı sıktı kapatmayı bile düşünmüştüm film sitemi pr güncelleme ile biraz dur dedi google :D

dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org

Cremate Cremate WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 7 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Valla bu güncelleme ile ilk pr değerimi aldım fazla ilgilenmediğim halde pr1 :)

AresMaster.NeT / Eleştirmenliğe İlk Adım

serkanfb serkanfb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Bende yeni bir site aşçektim kaç yıldır pr yükselmemişti tam zamanında 3 ay sonra bitiyordu süresi iyi oldu şimdi daha iyi iyi ilgilençem sitemle.Bu aralar çok ugraştım faydasını gördüm 0 dan 2 çıktı.

wmaraci
wmaraci

AJANSMALATYA AJANSMALATYA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Basın Mensubu
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
"Özgün siteler düşmüş spam siteler uçmuş." diyor biri. merak ettim özgün sitesini.
jeveux

kişi bu mesajı beğendi.

Bilmemek ayıp değil, Sorup öğrenmemek ayıp. Malatya Haber

jeveux jeveux WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayarlı Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 26 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

MALATYAGERCEK adlı üyeden alıntı

"Özgün siteler düşmüş spam siteler uçmuş." diyor biri. merak ettim özgün sitesini.

Aynen Kardeş daha ne saçmalıklar gördüm ben (:

Www.SesliRemix.Com | Sesli Chat Platformu

turkkan turkkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 5, (%100)

www.saniyesinde.net sitem PAGERANK 0
ofis-mobilyalari.biz paravan sitem PAGERANK 4

AJANSMALATYA AJANSMALATYA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Basın Mensubu
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

turkkan adlı üyeden alıntı

www.saniyesinde.net sitem PAGERANK 0
ofis-mobilyalari.biz paravan sitem PAGERANK 4

pagerank de mantık kaliteli sitelerin kendi beğendikleri linkinizi paylaşmasıdır. Ya da bazılarının yaptığı gibi kaliteli ve pageranki makalale içinde link ile destek sağlarlar. Bunlar süreklilik arz etmez. Makalenin bulunduğu sitenin pageranki düerse sizede otomatik olarak zararı olur. Ayrıca, karşılıklı link değişimi yaptığınız çöplük tabir edeceğimiz sitelerde sizin pagerankinizi düşürür. Backlink satışıda aslında tehlikelidir. backlink sattığınız siteler kaliteli değilse ve içeriği biryerlerde aşırma yollu (içeriğin çoğu youtube videoları, blog yazıları gözde konular fakat copy/paste) bu siteyi çöplük haline getirir. önce site yükselir sonra site çakılır. Güncel olmayan bir sitenin yükselmeside backlink aldığı sitelerden kaynakların. mutlaka backlink değişim programlarına katılmıştır. site ismiyle içeriğin uyumsuzluğu bir süre sonra yapılan güncellemede pageranki mutlaka düşer. Bu benim tecrübelerimden edindiğim.

Bilmemek ayıp değil, Sorup öğrenmemek ayıp. Malatya Haber

turkkan turkkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 5, (%100)

pagerank de mantık kaliteli sitelerin kendi beğendikleri linkinizi paylaşmasıdır. Ya da bazılarının yaptığı gibi kaliteli ve pageranki makalale içinde link ile destek sağlarlar. Bunlar süreklilik arz etmez. Makalenin bulunduğu sitenin pageranki düerse sizede otomatik olarak zararı olur. Ayrıca, karşılıklı link değişimi yaptığınız çöplük tabir edeceğimiz sitelerde sizin pagerankinizi düşürür. Backlink satışıda aslında tehlikelidir. backlink sattığınız siteler kaliteli değilse ve içeriği biryerlerde aşırma yollu (içeriğin çoğu youtube videoları, blog yazıları gözde konular fakat copy/paste) bu siteyi çöplük haline getirir. önce site yükselir sonra site çakılır. Güncel olmayan bir sitenin yükselmeside backlink aldığı sitelerden kaynakların. mutlaka backlink değişim programlarına katılmıştır. site ismiyle içeriğin uyumsuzluğu bir süre sonra yapılan güncellemede pageranki mutlaka düşer. Bu benim tecrübelerimden edindiğim.

hocam tek bir tane alıntı konumuz yok. link çıkışı 3 tanedir. biri tanıtım yazısı birisi reklam birisi tema yapımcısı. ki 2 gün önce alındı bunlar. backlink falan olayına hiç bir zaman girilmedi. Google yalan. ki pagerank önemli değil eskisi kadar. ALEXA artık daha çok önem taşıyor

tamerh tamerh WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Eğitim
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 359
  • Beğeniler 198 / 178
  • Ticaret 10, (%100)
her güncellemede 1 artıyor sanırım. 2'den 3'e çıkmış. ha bi faydasını mı gördüm? yok.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al