-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba.
Bu ara popüler iddaa gençler arasında olsun 7-70e her yaşa hitap ediyor resmen.
Düşünüyorum güzel bir domain ile bir iddaa kuponu sitesi açsam oynamayıda bilirim tanıdıklarım da var kafama yatan banko maçları paylaşsam 2,3 tane tuttursam siteye hit yağar diye düşünüyorum reklam konusunda pek sıkıntım olacagını düşünmüyorum facebook twitter üzerinden olsun her türlü iş yaparım.
Düşüncem maddi olarak sizce bu site tutar mı ve tuttuktan sonra 250x250 olsun reklam falan satışı yapabilir miyim?
Düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik Danışmanı / SEO
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer tutarsa, maç izleme siteleri reklam verebilir sitene. Güzel düşünce, reklamını iyi yapmalısın.
yms
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onlarca web sitesi var bu formatta. Eskisi gibi rağbet yok iddaa sitelerine. Amacın reklam almaksa hiç bulaşma derim. Zevk için yapılır. Keyif verici bir yanı vardır. Benim var, oradan biliyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
@Bean Love getLove()
Gandak
Web Master & Yazar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master & Yazar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
harcadığın emek boşa gitmesin bende yaptım tutmadı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaş tuhaf şekilde 2-3 maç tutturunca hit yağacağını düşünmüş. sanırım sonraki adımıda ücretli üyelik olacak reklamdan ziyade... şahsen 3 maçı tutmuş bi siteye hit yağacağını sanmıyorum. tabii tutup 1milyon oran değilse bişey olmaz. 2 yaşında konuşmayı bilmeyen yeğenimde 2-3 maç tutturur diye düşünüyorum bende...
bu işlere direkt para olarak bakarsanız hiç girmeyin daha iyi. zevk için yapın emin olun daha çok hit alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker,Tekstil
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence bu işe girmeni tavsiye etmem çünkü yeterince bu sitelerden mevcut zevk için yaparım diyorsan iligilen derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
eğer düzenli bir şekilde istikrar sağlarsan tutar
ilgilenemem diyosan hiç boşa emek harcama derim.
Link satışı ve tanıtım yazısı için PM gönderin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
FilmlerBizden adlı üyeden alıntı
arkadaş tuhaf şekilde 2-3 maç tutturunca hit yağacağını düşünmüş. sanırım sonraki adımıda ücretli üyelik olacak reklamdan ziyade... şahsen 3 maçı tutmuş bi siteye hit yağacağını sanmıyorum. tabii tutup 1milyon oran değilse bişey olmaz. 2 yaşında konuşmayı bilmeyen yeğenimde 2-3 maç tutturur diye düşünüyorum bende...
bu işlere direkt para olarak bakarsanız hiç girmeyin daha iyi. zevk için yapın emin olun daha çok hit alır.
Kusura bakma ama böyle sert bir yargıyla karşılaşacagımı tahmin etmemiştim.
Daha önce zevk için çok proje yaptım artık ekmek peşinde koşmayı düşünüyorum normalde zaten çalışıyorum ek gelir için website üzerinden devam etmeyi planladım.
Benimki sadece bir düşünceydi sordum ne kadar sert olsada yorumun için teşekkürler.
Herkese teşekkür ediyorum aklıma başka birşey geldi blog şeklinde devam edicem sadece iddaa bölümü açıcam oraya kafama estigi gibi yazarım.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
TazZ
www.ahmetcetintas.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Artık oley olsun nesine olsun vs. iddaa siteleri o kadar gelişti ki böyle bir ihtiyaç hiç mi hiç kalmadı. Ancak sosyal medya üzerinden güzel bir formatla ve etkili paylaşımlarla işi tutturup reklam alabilirsin zamanla diye düşünüyorum. Ama site işi bence tutmaz boşuna çabalama derim.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
İddaa'ya acayip bir talep var. Özellikle gençler arasında. Bazı facebook sayfalarında maç tahmini yapıp acayip isim yapanlar var ve sayesinde kazananlarda. Sizde bir site açmayı deneyebilirsiniz elbette ancak sağlam bir proje düşünüyorsanız SEO konusunda profesyonel kişilerle görüşüp onların söyleyecekleri doğrultusunda ilerleyin.
"...bir daha gel, gel samsundan..."