-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben de son 1 aydır F ve Q olmak üzere iki klavye kullanıyorum. Bir klavyemi Q'dan F'ye dönüştürdüm.
Öğrenmem gerektiğini düşünerek başladım. İlkten çileden çıktığım anlar oldu ama şu an orta düzey bir F klavye kullanıcısıyım şükür. Gerçekten de daha rahat yazılıyor Türkçe kelimeler.
Bence herkes öğrenmeli. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Söylenilen şeylerin ne kadar doğruluk payı olsa da insanlar alışkanlıklarından çok zor vazgeçer diye düşünüyorum.Q klavyeden F klavyeye geçiş benim için latin alfabesini bırakıp Arapça yazmak kadar zor gibi geliyor şu an için.
Türkiye'nin gündemini değiştirmek için küçük bir konu olarak düşünüyorum.Bütün sorunlar halledildi de klavye çıkmazına girdik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Web Programclığı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana kalsa klavye kişiye kalmış bir tercihtir.Benim bundan anladığım beyaz iç çamaşırı giyme siyah giyeceksin der gibi :) şuan aklıma bu geldi.
Rec
Rock Metal and Yazılım.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Q klavyeye bu kadar alışmışken F klavyeye tekrar alışmak zor olur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kartal Adliye sarayında abim Cumhuriyet savcısı. Onun klavyeside F klavyeydi. Q klavyeye çevirip ezbere yazıyordum :D
Takımda sana ihtiyacımız var Andrea.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu uygulamanın işe yaraması için öncelikle piyasadan Q klavyeyi kaldırmaları lazım. Kişiler çocuk yaştan bilgisayar başına oturup klavyede ki yazma yeteneklerini geliştiriyorlar. Çocuk yaşta Q'ya alışmış birine 20 küsür yaşına geldikten sonra bundan sonra F kullanacaksın diyemezsin.
Jih4d adlı üyeden alıntı
Bu kadar çok düşünüyorlarsa bizi asgari ücrete zam yapsınlar, vergileri düşürsünler, insanların kiraya maaşının yarısını vermesini engellesinler. Açlıktan, soğuktan ölümlerin olduğu dünyada devlet-ü aliyyemiz %11 hızlı yazdırma peşinde. Devlet meselesine bak be!
Kesinlikle haklısın. Fakat kiraların 500 lira asgari ücretin 800 lira olduğunu düşünürsek maaşın yarısını değil 3'te ikisini veriyoruz. Yazacak çok şey var aslında ama sonra siyaset yapılıyor deniliyor ...
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
L** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%78)
Arkadaş kim ne derse desin kullanmam F Klavye
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yani şimdi işimize bağlı bir şey bu mahkemelerde olan memurlardan olsak tabilki f klavye kullanmamız gerek, ancak program yazıyozuyoruz ve herşey ingilizce fonksiyon adları felan. Aslında sırf yazılımcılar için ayrı bir klavye hazırlanmalı yok shifte basta üstten numaralardan özel karakterli al falan kolay değil, amma velakin şuda söz konusudur bazı programlar fonksiyon isimlerini otomatik tamamlıyor.
Lafın kısası neyde rahat ederseniz onu kullanın 1 dk da yazmışsın 1dk 6 sn de yazmışsın pek fark etmez ;)
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Tamamen saçmalık F klavye zırvalığı. Şu ülkede sanki hiçbir sorun kalmadı da F klavye mi kullanılsın yoksa Q klavye mi kullanılsın o tartışılıyor. Kim hangisinde rahat ediyorsa o klavyeyi kullansın.
1 kişi bu mesajı beğendi.