-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gözlemlerim sonucu sosyal medya kullanımı çok önemli. Bu alanda faaliyet göstermek artı bir avantaj.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Yeni açılmış siteleri sosyal medya kanallarinda paylaşarak bir anda çok yüksek hitler alıp sıralamalarda geriye düşmek. Sitenin yaşı ve icerigiyle orantılı hit alınmasının önemini anladım.
mertus
Graphic Designer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Siteye özgün yazı girilmeli, düzenli özgün yazıyla alexa düşer google sıralaması bir anda yükseliş gösterir (düzen devam ettikçe düşmez yükselişe devam eder.). Kelimelerde yükseliş yapılabilir. En önemli konu da özgün makale konusudur (BENCE) :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmastır
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blog yazan bir kardeşiniz olarak yaptığımız en büyük seo hatalarından biride, misafir blogculuğa gerek önemi gösteremiyor oluşumuz. Misafir olarak blog yazmak. Kazan kazan yöntemidir. Doğal seo dur ve google ın sevdiği durağa varmanın en iyi yoludur.
Blogpirim.blogspot.com'a misafir blog yazarı arkadaşları bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
@ekodost'un son maddesi hakkında şöyle diyebilirim:
3 gündür belirlediğim eşit aralıklarda 4 yazı zamanlıyorum ve 20 gün boyunca bunu böyle ayarladım. Daha önceleri bir gün 10 tane girip, diğer günlere karışık yayınlıyordum. Şimdi hitleri kontrol ediyorum, yavaş yavaş artmaya başladı. İndexlenme sürem düşmeye başladı. Yani yayınladığım içerikler yemek tarifi olduğu için pek özgün sayılmaz. Eğer özgün içerikle benim yaptığım gibi yapılırsa kısa sürede fark yaratabilirsiniz.
iyi.