-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık olarak 9 senedir adsense ile gelir elde etmekteyim. Wmaraci.com'da çok aktif olmasa da yavaş yavaş aktif olmaya çalışıyorum. Diğer forumlar da 6-7 senelik üyeliğim mevcuttur.
Yapacağımız çalışmanın GOOGLE POLİTİKALARINA UYGUNDUR. Bunu diyerek konuya başlayayım.
Adsense hesabınız var ama gelirleriniz düşük ise size bu konuda yardımcı oluyorum. Optimize ederek, reklam alanlarını değerlendirerek tık almanızı arttırıyorum. Gerektiğinde temanızı bile düzenleyeceğim. Kurumsal, bireysel anlamda bir çok referansım mevcuttur. Zaten seo kategorisine bakarsanız orada da seo konum mevcut..
Hizmetin bedeli: 25 tl'dir.
İlk gelecek 5 kişiye 20 tl'den hizmeti sunacağım.
Ayrıca adsense'ye kabul görmeyenler de pm ile ulaşabilirler. Yardımcı olabilirim.
Teşekkürler.
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bu işi profil bazında geçmişi olan kişilerin yapması gerektiği kanaatindeyim.
(Üyelik Tarihi: 02 Temmuz 2011) (Mesajlar: 16) (Ticaret: 0, 0%)
Yani pek bi icraatınız söz konusu değil. Şimdi bu profil altında neden size güvenip Adsense hesabını riske atsın ki kullanıcılar?
Kolay gelsin.
KraL41
#banaoylebakma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wp Cooder
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Hocam adsense hesabım yok, birkaç kere denedim fakat, vermedi google amcam : ) Yardimci olabilirseniz görüşmek isterim..