DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mertaluc adlı üyeden alıntı
Sanırım yeniletmek isteyenlere hemen veriyorlar. Çünkü benim kimlik bayağı eskidi değiştirmek istedim dediler ki " yılbaşından sonra değişiyor kimlikler, o zaman değiştir bir daha değiştirmek zorunda kalma" diye uyardılar. Bunu söylediklerine göre yenileyince hemen verilebiliyor. Her bölgeye zamanla verileceğini düşünmüyorum. Sistem değişeceği için bir anda dağıtmaya başlarlar.
olabilir bakanın yaptığı açıklama dediğim yöndeydi belki dönem dönem değişime zorunlu tutacaklardır.. kendileri değiştirenler sıkıntısız değiştirebilecektir
1 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle bilgi için teşekkürler hocam, Herşey Elektronik, Herşeyimiz içinde vs güzel yanları fakat bunun kötü kısımlarıda olmalı.
Bazen Pasolar bile cepte kırılabiliyo kırılırsa maliyeti ne kadar olur (Tahminimce yüksek fiyat çıkartırlar)
Elektronik Sanal Ortamda Güvenliğimiz Var mı ?
Soru işaretleri var kafamda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bu tür kartlar yabancı ülkelerin bir çoğunda uzun zamandır kullanılıyor diye biliyorum. Böyle birşeye geçmek artık şarttı ama tam olarak yeni Kimlik Kartıyla neler yapılabileceği ve kaybolursa ne gibi sorunlar yaşanacağı hakkında halkı tam bilgilendirmeliler.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fişleneceğiz ve her daim takip edileceğiz ağalar beyler. Denetlenmekten nefret ediyor ve elimden geldiğince çipli kimlik kartı kullanmamak için direnmeyi planlıyorum.