Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
hocam ne yapmışşsınız :) bana kalırsa gerek yoktu iyibir seo çalışaması yaptırsaydınız.Tek sitede o kelimelerde üst sıraya cıkardınız :)
evet şuan yapmanız gereken sitelerin hiçibiri index almamış sitelerinin herbirinin sitemap.xml'sini oluşturu google,yandex,bing gibi sitelere ekleyiniz webmaster tools dan bakacağız bakalım başarı olacakmı acayip bir yöntem sizinki çünkü :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçü bir teşkilatın sorumlus
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
neden bu kadar domain aldınız ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Müşterim Masraftan Kaçınmadı Bana En Kısa Zamanda ilk Sayfada Nasıl Çıkarım Dedi Bende Mantık Olarak Bu Yöntemi Seçtim site haritalarını gönderdim google ve yandex e dün açtım siteleri bazıları google ye düşmüş sadece alan adı ile aratma yapınca görebiliyorum bakalım devamı nasıl gelecek bende cok merak ediyorum
Ek Olarak: bukadar çok alan adı seçmemimin 2 nedeni var kelime odaklı alan adı ve bir birine back link için
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google kelime bazlı başarı etmeniz çok zor. Çünkü kelime bazlı yükselmek o domaine sahip bir site açmak anlamına gelmiyor.
Tek bir siteye yoğunlaşıp derinlemesine bir araştırma yapmanız daha akıllıca olacaktır. Bu tür bir çalışmanın size bir getirisinin olacağına inanmıyorum.
Google tüm sitelerin size ait olduğunu anlarsa ki anlayacaktır işiniz daha zor olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Gerekli Durumda İşinde Profesynel Bir Arkadaşa Seo Çalışmasıda Yaptıracağım Denemekte Fayda var Kim Bilir Belki Bu Yeni Çıkan Penguen Güncellemesindeki Seo Tekniklerini Alt Üstü Eden Durumu Bu Şekilde Geçebiliriz Denemekte Fayda Var
YenerK
yenerkayahan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bu kadar domain alana kadar seo uzmanına para verseydiniz şimdiye ilk sayfadaydınız :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Varmı Bukadar Yetenekli Bir Arkadaş Kısa Sürede Yukarıdaki Anahtar Kelimelerde 1. sıraya Yerleştirecek Seo Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
13 x 19 = 247 TL sadece domain adları tutuyor..13 Web Sitesi kurup bunları üst sıralara çıkarmakta bir uğraş.3-4 kelime dışında rekabeti uğraştıracak kelime yok.Bu kelimelerin hepsinde maximum 1 ayda ilk sayfaya çıkarabilirdim.247 TL ve zamanımda cebimde kalmış olurdu.Ekstra müşteriye verdiğim fiyat ise çok daha farklı olurdu :) Zahmete girmişsiniz, dolaylı yoldan bir başarı sağlayabilirsiniz.Sitelerin hepsinin size ait olması ve google'un aptal olmaması sebebiyle olası bir olumsuzlukla karşılaşabilirsiniz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yukarıdaki kelimelerde Özellikle Varak Baskı ve Flok Baskı Kelimelerinde 1. Sıraya Nekdar Sürede Nekadar Ücrete Çıkarırsınız ?