lostyazilim
tr.link

Wordpress 3.8 Admin Logo Değiştirme Sorunu

20 Mesajlar 2.907 Okunma
acebozum
tr.link

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)

Bityavrusu adlı üyeden alıntı

Benim için sorun yok :D
Wordpress alt yapısını kullanmaktan gurur duyuyorum ama senin için inceliyim biraz

Bahse konus .svg dosyasını da değiştirdim yine olmadı

googleasistan
webimgo

Bityavrusu Bityavrusu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci,Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 6 / 27
  • Ticaret 0, (%0)

bitirimci adlı üyeden alıntı

Bahse konus .svg dosyasını da değiştirdim yine olmadı

Svg dosyalarını değiştirsende farketmez adamlar belirlemiş urlyi wp-loginde ne yapsak yemiyor :D ama vardır bi yolu

• Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)

Bityavrusu adlı üyeden alıntı

Svg dosyalarını değiştirsende farketmez adamlar belirlemiş urlyi wp-loginde ne yapsak yemiyor :D ama vardır bi yolu

Vardır vardır ama nasıl :) wp sınır yok

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Güncelleme gelmeden önce bu yöntemi kullanıyordum, güncelleme geldikten sonra hiçbir şey yapmadan kullanmaya devam ediyorum. Tek yaptığım şey, güncelleme sonrası admin paneli logosu küçüldüğü için onun boyutunu yeniden ayarlamak oldu.

bitirimci adlı üyeden alıntı

Denedim olmadı son günlelleme sonrası bu yöntem işe yarıyor mu?

wmaraci
wmaraci

osim osim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşların ihtiyacı olabilir diyerek yeni güncellemeyle gelen değişiklikler sonucunda dosya değişimi ile halledilen logo değişimini artık kodlar arasından değişiklik yaparak halledebiliyoruz diye haber vermek istedim.
WordPress güncellemeleri çok güzel hoş güncellemelerdir çünkü sürekli olarak güvenlik daha güçlü hale getirilir ve tasarıma eklemeler yapılarak daha hoş hale getirilir.
Arkadaşlar sizlere daha fazla süre kaybettirmek istemem hemen anlatayım değişiklik yöntemini…

wp-admin klasörünün için de css klasöründe wp-admin.min.css isimli dosyayı bilgisayarımız da yardımcı programlar vasıtasıyla açarak arama yapacağız. Arama kısmına wordpress-logo.svg yazarak arayın arkadaşlar , sonrasında ilgili satırı bulduğunuz da o kısıma wp-admin/images/sizinlogo şeklinde yükleme yaptığınız logo ismini yazın

orjinal hali :
background-image:none,url(../images/wordpress-logo.svg?ver=20131107);background-size:80px 80px;background-position:center top;background-repeat:no-repeat;color:#999;height:80px;font-size:20px;font-weight:400;line-height:1.3em;margin:0 auto 25px;padding:0;text-decoration:none;width:80px;text-indent:-9999px;outline:0;overflow:hidden;display:block}

değişiklik sonrası hali :
background-image:none,url(../images/sizinlogo);background-size:80px 80px;background-position:center top;background-repeat:no-repeat;color:#999;height:80px;font-size:20px;font-weight:400;line-height:1.3em;margin:0 auto 25px;padding:0;text-decoration:none;width:80px;text-indent:-9999px;outline:0;overflow:hidden;display:block}

yalnız unutulmaması gereken bir şey daha not edeyim yükleme yaptığınız logo ebatlarınızı lütfen değiştirmeyi unutmayın böylelikle hatalı görünümlerin önüne geçmiş olursunuz.

alıntı kendi sayfamdan
bitirimci polat

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)

osim adlı üyeden alıntı

Arkadaşların ihtiyacı olabilir diyerek yeni güncellemeyle gelen değişiklikler sonucunda dosya değişimi ile halledilen logo değişimini artık kodlar arasından değişiklik yaparak halledebiliyoruz diye haber vermek istedim.
WordPress güncellemeleri çok güzel hoş güncellemelerdir çünkü sürekli olarak güvenlik daha güçlü hale getirilir ve tasarıma eklemeler yapılarak daha hoş hale getirilir.
Arkadaşlar sizlere daha fazla süre kaybettirmek istemem hemen anlatayım değişiklik yöntemini…

wp-admin klasörünün için de css klasöründe wp-admin.min.css isimli dosyayı bilgisayarımız da yardımcı programlar vasıtasıyla açarak arama yapacağız. Arama kısmına wordpress-logo.svg yazarak arayın arkadaşlar , sonrasında ilgili satırı bulduğunuz da o kısıma wp-admin/images/sizinlogo şeklinde yükleme yaptığınız logo ismini yazın

orjinal hali :
background-image:none,url(../images/wordpress-logo.svg?ver=20131107);background-size:80px 80px;background-position:center top;background-repeat:no-repeat;color:#999;height:80px;font-size:20px;font-weight:400;line-height:1.3em;margin:0 auto 25px;padding:0;text-decoration:none;width:80px;text-indent:-9999px;outline:0;overflow:hidden;display:block}

background-image:none,url(../images/sizinlogo);background-size:80px 80px;background-position:center top;background-repeat:no-repeat;color:#999;height:80px;font-size:20px;font-weight:400;line-height:1.3em;margin:0 auto 25px;padding:0;text-decoration:none;width:80px;text-indent:-9999px;outline:0;overflow:hidden;display:block}

yalnız unutulmaması gereken bir şey daha not edeyim yükleme yaptığınız logo ebatlarınızı lütfen değiştirmeyi unutmayın böylelikle hatalı görünümlerin önüne geçmiş olursunuz.

alıntı kendi sayfamdan

Teşekkürler en kısa sürede deneyeceğim logo uzantısı ne olmalı yine .svg mi olmak zorunda

• Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
hayır logo uzantısı eskisi gibi png şeklinde olabilir...
bitirimci

kişi bu mesajı beğendi.

polat polat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad Ö** P**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 25 / 21
  • Ticaret 0, (%0)

osim adlı üyeden alıntı

orjinal hali :

alıntı kendi sayfamdan

Teşekkürler. İşlem adımlarını olduğu gibi takip ederseniz sonuca ulaşırsınız.Ben denedim ve oldu.

• Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkürler oldu

• Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
rica ederim , önemli olan bizler gibi bir başkasının da takıldığı konular da bildiğimizi paylaşmak gerekliliğini yerine getirdik...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al