-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Mega Holdingsten aldığım bir domaini , farklı bir hostingden host alıp domaindeki dns adreslerinde değişiklik yapmak istiyorum. Aklıma takılan iki soru var bunları yanıtlarsanız çok sevinirim ,
1- Bu taşıma işlemlerinde sizin host tavsiyeleriniz nelerdir ? ( Sık kullandığım host şirketlerine alternatif iyi hosting arayışındayım )
2- Bu yönlendirme sonrasında indexlerimde sorun yaşar mıyım ? Veya index almada sorun yaşar mıyım ?
doktor
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer yanlış anlamadıysam zaten kurulu olan bir siteniz var çünkü indexlerde azalma olurmu endişesi yaşıyorsunuz. Sitenizi aynı SEF link yapısı ile taşırsanız sorun olmaz. Ancak benimsitem.com/tag/makale-konuları olan bir link yapısını benimsitem.com/Tag/makale-konuları şeklinde küçük bir farklılık bile olduğunda; örneğin Burada olduğu gibi, Tag büyük harfle yazılsa bile indexlerde sorun yaşarsınız.
Ama eğer zaten kurulu bir siteniz yoksa DNS yönlendirmesinin index almanızda herhangi bir etkisi yoktur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hali hazırda bir sitem var ve link yapısı domain.com/yazi-ismi.html seklinde , ama ben tasıdıktan sonra bu yapıyı tamamen değiştirmeyi düşünüyorum, farklı bir domain alıp eskisine yönlendirme mi yapsam ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Güvenlik
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting ihtiyacınız var ise yardımcı olabilirim.