lostyazilim

DiziMAG Kapandı

37 Mesajlar 6.874 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

Kozba adlı üyeden alıntı

Şimdi bu bahsettiğimiz şeyler yabancı diziler. Bu dizileri bizim Türkiye'de izleme şansımız yok. (e2-cnbc-e kanalları haricinde ki çoğu dizi yayınlanmıyor) Ben bu dizileri internetten izlesem ne zararı olacak ki? İngilizce mi ben dizi-mag sayesinde geliştiriyorum, izlediğim dizileri ingilizce altyazılı olarak izliyorum ve listening diye tabir ettiğimiz olay gelişiyor, bazı kelimelerin Türkçe karşılığına bakıyorum kelime haznem gelişiyor. Çeşitli kalıplar görüyorum, ing. konuşurken kullanıyorum, akıcı bir şekilde ingilizce konuşuyorum. Ne yapalım yani ingilizce kurslarına tonlarca para mı dökelim?

Hocam gerçekten her yazdığınız çok mantıklı geldi kutluyorum sizi

Kişisel Blog: www.onurr.org
wmaraci
reklam

Kozba Kozba SEO ve Editörlük Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)

onur33 adlı üyeden alıntı

Hocam gerçekten her yazdığınız çok mantıklı geldi kutluyorum sizi

Teşekkür ederim hocam. Faaliyetin her nekadar illegalite boyutu olsada benim gibi kendini geliştiren büyük bir kitlenin yanında dizi-mag'i takip eden kaliteli bir kitle vardı. Bu insanlar üni. öğrencisi olmakla birlikte yıllar sonra ülkeye yön verecek olan kitle. Bakalım yöneticilerimiz ingilizcenin oturup grammer çalışmakla gelişmediğini ne zaman anlayacaklar. Yabancı bir Erasmus öğrencisinin kurduğu cümle; "Siz Türklerü kutluyorum Grammeriniz muhteşem ama iki kelimeyi bir araya getirmekte çok zorlanıyorsunuz."

• Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

Kozba adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim hocam. Faaliyetin her nekadar illegalite boyutu olsada benim gibi kendini geliştiren büyük bir kitlenin yanında dizi-mag'i takip eden kaliteli bir kitle vardı. Bu insanlar üni. öğrencisi olmakla birlikte yıllar sonra ülkeye yön verecek olan kitle. Bakalım yöneticilerimiz ingilizcenin oturup grammer çalışmakla gelişmediğini ne zaman anlayacaklar. Yabancı bir Erasmus öğrencisinin kurduğu cümle; "Siz Türklerü kutluyorum Grammeriniz muhteşem ama iki kelimeyi bir araya getirmekte çok zorlanıyorsunuz."
Aynen hocam ben de üniversite ogrencısıyım sıkı how ı met your mother takıpcısıyım ondan az mı kelıme ogrendım az mı kullandım

• Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)

Aynen hocam ben de üniversite ogrencısıyım sıkı how ı met your mother takıpcısıyım ondan az mı kelıme ogrendım az mı kullandım

Barney biraz hızlı ingilizce konuştuğu için ilk başlarda zorlanmıştım. Ama sonra zamanla insan alışıyor. Supernatural - Merlin'de ki ingilizce seviyesi gayet iyi bence. Aslında bir diziyi 1-2 sezonu Türkçe alt yazı izledikten sonra ingilizce alt yazılı izlemek, tamamen insanı telafuza ve kelimelere yönlendiriyor, olaylar az çok bilindiği için bu yöntemi ben yararlı buluyor ve uyguluyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

Kozba adlı üyeden alıntı

Barney biraz hızlı ingilizce konuştuğu için ilk başlarda zorlanmıştım. Ama sonra zamanla insan alışıyor. Supernatural - Merlin'de ki ingilizce seviyesi gayet iyi bence. Aslında bir diziyi 1-2 sezonu Türkçe alt yazı izledikten sonra ingilizce alt yazılı izlemek, tamamen insanı telafuza ve kelimelere yönlendiriyor, olaylar az çok bilindiği için bu yöntemi ben yararlı buluyor ve uyguluyorum.

Aynen şimdi ne yapacağız ki..

• Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)

Aynen şimdi ne yapacağız ki..

Kurucunun içeriye alındığı belirtildi. Bakalım ilerleyen günlerde twitter sayfasında bir bilgilendirme yapılacaktır.

• Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

Kozba adlı üyeden alıntı

Kurucunun içeriye alındığı belirtildi. Bakalım ilerleyen günlerde twitter sayfasında bir bilgilendirme yapılacaktır.
Hayırlısı hocam adam gunde 7000 dolar para kazanıyormus buyuyunce cekemedıler adamı :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al