Arkadaşlar 1 aydır sitem aşırı aşırısı yavaş ve ben hosttan kaynaklanıyordur diye pek umursamamıştım zaten 1 aydır da internet ile alakam fazla yoktu iş güç derken bakamadım. Tekrar rahata erer gibiyim ve sitemi ele alma vakti geldi dedim.

Sitemi yeni hosta taşıdım, resellerdeki diğer siteler hızlıyken yine yavaş olduğunu farkettim ve sıfırdan kurdum siteyi. Sıfırdan kurduğumda bi yavaşlık yoktu. Tek tek tabloları eklediğimde ise sorunun wp_options'tan kaynaklandığını buldum o tablo eklenene kadar hızlı, eklendikten sonra oldukça yavaş oluyordu site.

Ek olarakta normalde her güncellemeyi yapan ben 3.8 güncellemesi gelmiş bu güncellemeyi yaparken siteyi bozdum, dosyaları güncelledi ama veritabanı güncelleştirmesi sırasında hata hata diye bağırıp durdu o sorun da wp_options ile ilgili bunu biliyorum.

Sitem benim için değerli, hitli ve kaliteli bir sitedir. Aranızdan bu işi halledip eski hızına kazandırabilecek bir arkadaş ile çalışmak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar bana PM'den ulaşırsa ve konuya da yazarsa sevinirim. Lütfen uçuk kaçık fiyatlarla gelmeyin :)

Not: Site üzerinde çalışacak kişi siteyi 3.8'e güncellememelidir, güncellerse siteye giriş tamamen gidiyor. Eğer db sorunu hallolursa zaten 3.8'e sorunsuzca güncelleriz.