Merhaba arkadaşlar.Sevdiğim ve bence sizinde hoşunuza gidecek bir oyunu sizlere bugün tanıtıyım dedim :)

Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım bu oyunun 1. serisini oynamadım.Ama okuduğum yazılarda hep oyunun üstüne bir çok özellik eklendiği söyleniyor.Şimdi mesela ilk Co-Op eklenmiş.Ayrıca bizim garip erkek karakterin yanına bir büyücü kadın eklenmiş.Oyunda öncekine göre canavar ve eşya sayısında epey bir gelişme söz konusuymuş.Bide silahları,tuzakları vs. geliştirebiliyorsunuz.Anlamayanlar için şöyle diyim itemlerinizi upgrade sistemi gelmiş.Bu geliştirme de tabi ki ücretsiz değil.Canavar öldürdüğünüzde düşen kafatası(skulls)’ları toplamanız gerekiyor.Oyun sonunda puanınıza göre kafatası veriliyor.Tabi oyun sonunda geçirdiğiniz canavarla orantılı bir şekilde kazanacağınız kafatası sayısı da düşüyor.

Birde Endless adlı bir mod eklenmiş.Sonsuzluk modu :) Bu modda adından da anlaşılacağı üzere hiç durmadan canavar geliyor.Bana sorarsanız bi yerden sonra sıkıyor ama yinede stres atmak için bire bir.

Gel gelelim grafiklere, oyun fazla bir grafik vadetmiyor.Ama böyle bir oyuna göre gayet iyi grafiklere sahip.Seslendirme çok eğlenceli olmuş.
Ayrıca sonda ki karakterimizin dansına ise hep gülmüşümdür.

Kısacası oyun gayet başarılı benim puanım 10 üzerinden 8 :) Gayet başarılı.

Kaynak:http://www.ibrasancar.com/orcs-must-die-2-incelemem.html