lostyazilim
tr.link

Nasıl bir yol izlemeliyim.

6 Mesajlar 765 Okunma
acebozum
tr.link

onurhan onurhan http://www.ankaraucak.net Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek turizmci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar selamlar.

Bize göre büyük sayılabilecek bir yatırımla online uçak bileti satış sitesi açtık.Sektörde dev firmalar olduğundan dolayı istediğimiz anahtar kelimelerde yükselmek hayli zor bir süreç olacak diye düşünüyorum.Uçak bileti arama performanslarına baktığımızda genelde destinasyon bazlı aramalar fayda sağlıyor.Örn ankaraucak istanbul ucak ve bunun yanında adwords için oldukca yüksek maliyetleri olan ucuz uçak bileti ve ekonomik bilet vs.. organik sonuçlarda yükselemeyince adwords ayağı da hayli riskli bir durum taşıyor.

Bu durumun sonucunda ankaraucak izmir ucak ve uçuşu olan bütün destinasyonların domain adreslerini aldım .Bu domain adreslerinin ilk sayfaya cıkması daha kolay olacağından dolayı bunun üzerine çalışım ana domain adresim olan www.bilettr.com a yönlendirme link verme yada yükselen domainlere IFrame verme gibi bir fikrim var sizce bu kadar dağınık çalışmaktansa ana domaine üzerine mi yoğunlaşmalıyım yoksa gittiğim yol doğru mudur.Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

wmaraci
reklam

Byboo Byboo https://www.elitseo.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mekatronik Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 955
  • Beğeniler 60 / 224
  • Ticaret 97, (%99)
Hocam % 100 İlk sayfa Garantili SEO çalışması yapıyorum. İlk Sayfaya gelmeden 5 Kuruş ücret almıyorum.Tek Yaptığım Hizmet Sözleşmesi ile işimi Garantiye Almış oluyorum. Firmayı inceleyebilirsiniz.SEO çalışmalarında bir çok Referans Sunabilirim. iyi Çalışmalar

Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
seodan felan anladığımı hiç söyleyemem ama bende bi zamanlar siz gibi yapmıştım ama bence bir site ile çalışmak en güzeli iş dağıldıkça yorucu oluyor ve biyerden sonra kafanız kaldırmamaya başlıyor. örnegin bilettr ye backlink çalışmanız gerekirken diğerlerine çalışmak sizi daha oyalayacaktır diye düşünüyorum onun yerine bilettr.com/ankara-ucak yada bilettr.com/istanbulucak gibi uğraşmanız bence daha yararlı olur ama dediğim gibi seo'dan kesinlikle anlamamaktayım..

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Site gayet güzel hazırlanmış. Facebook ve Google reklam vererek bir süre deneme yapın. Sizi seo çalışmasıyla kimse zirveye taşıyamaz. Çok fazla rekabet olan bir ortam.

wmaraci
wmaraci

onurhan onurhan http://www.ankaraucak.net Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek turizmci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Site gayet güzel hazırlanmış. Facebook ve Google reklam vererek bir süre deneme yapın. Sizi seo çalışmasıyla kimse zirveye taşıyamaz. Çok fazla rekabet olan bir ortam.

Deneme yapıyorum ara ara ama sanırım adwords ve facebook reklamlarında ilk 2-3 ay beklentim olmadan düzenli bir reklam politikası izlemem gerekecek.Bu süre maddi olarak yoruyor :) alternatif yöntemler aramaya başladım ama zaman kaybı yaşamaktansa dediğiniz yönde ilerlemek en mantıklısı galiba.

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Kurumsal anlamda site geliştirmek çok zor. Bu tür sitelere seo çalışması yaptırınca çok iyi düşünmek lazım.

Size seo diye yapacaklar şey belli. Çıkmak istediğiniz kelimelerden sitenize linkler verilecek. Sonuç belki kısa sürede yükselirsiniz. Ama uzun vadede siteniz Google arama sonuçlarından çıkarılıyor.

Sitenize bir yerlerden link gelecekse özellikle rekabet olan bir alansa bu linklerin gerçekten çok kaliteli olması lazım. Uluslararası bir hava yolu şirketinden gelecek bir link gibi.

Bu işler içinde çok güçlü bağlantılarınız olması gerekir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al