Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Hocam % 100 İlk sayfa Garantili SEO çalışması yapıyorum. İlk Sayfaya gelmeden 5 Kuruş ücret almıyorum.Tek Yaptığım Hizmet Sözleşmesi ile işimi Garantiye Almış oluyorum. Firmayı inceleyebilirsiniz.
SEO çalışmalarında bir çok Referans Sunabilirim. iyi Çalışmalar
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
seodan felan anladığımı hiç söyleyemem ama bende bi zamanlar siz gibi yapmıştım ama bence bir site ile çalışmak en güzeli iş dağıldıkça yorucu oluyor ve biyerden sonra kafanız kaldırmamaya başlıyor. örnegin bilettr ye backlink çalışmanız gerekirken diğerlerine çalışmak sizi daha oyalayacaktır diye düşünüyorum onun yerine bilettr.com/ankara-ucak yada bilettr.com/istanbulucak gibi uğraşmanız bence daha yararlı olur ama dediğim gibi seo'dan kesinlikle anlamamaktayım..
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site gayet güzel hazırlanmış. Facebook ve Google reklam vererek bir süre deneme yapın. Sizi seo çalışmasıyla kimse zirveye taşıyamaz. Çok fazla rekabet olan bir ortam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kurumsal anlamda site geliştirmek çok zor. Bu tür sitelere seo çalışması yaptırınca çok iyi düşünmek lazım.
Size seo diye yapacaklar şey belli. Çıkmak istediğiniz kelimelerden sitenize linkler verilecek. Sonuç belki kısa sürede yükselirsiniz. Ama uzun vadede siteniz Google arama sonuçlarından çıkarılıyor.
Sitenize bir yerlerden link gelecekse özellikle rekabet olan bir alansa bu linklerin gerçekten çok kaliteli olması lazım. Uluslararası bir hava yolu şirketinden gelecek bir link gibi.
Bu işler içinde çok güçlü bağlantılarınız olması gerekir.