Metin2 oyunu gün geçtikçe yaygınlaşmakta ve daha kalabalık bir kitleye hitap etmektedir. Bu oyun için geliştirilen pvp serverlarına gün geçtikçe bir yenisi eklenmektedir. Dolayısıyla hangi oyunda ne var, hangi server ne kolaylık sağlıyor bunları takip etmek ve hepsine hâkim olmak gittikçe zorlaşmaktadır.
Pvp serverleri bölümlere ayırarak listelemek ve bu şekilde sunumunu yapmak, oyunculara büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Serverları kolay, orta ve zor olarak sıralandıralım ve ne kolaylıklar sağladıklarına bir bakalım.
Bu üç kategoride bulunan serverlar arasından seçiminizi kendi oyun zevkinize göre yapmalısınız. Kolay server; oyuncuların çoğunun tercih ettiği pvp server çeşididir. Çoğu oyuncu kısa sürede, oyunda en üst seviyelere çıkıp en güçlü olmak isterler. Ancak bu durum, onların oyundan çabuk sıkılmalarına ve başka oyun aramalarına sebebiyet vermektedir. Orta server; oynanan oyun için dozu en kararında olanıdır. Kullanımı yine kolaydır; fakat oyuncular her istediklerini hemen yapamazlar, dolayısıyla uğraşmak zorunda kalırlar. Basit derecede zorluğu ve kendine göre kolaylığı bulunan bu server, oyuna tam anlamıyla hâkim olan oyuncular arasında en yaygın olanıdır. Zor server; oyuncuları sıkan ve çok uğraştıran serverlardır. Bu serverlar, çok kolaylık sağlamazlar ve zorluk dereceleri bölüm atladıkça artar. Bu nedenle oyuncuların çabucak sıkılmalarına ve oyundan sıkılmalarına sebep olur.
Sitemiz: http://www.serverlar.co