-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar. 2 saattir kurulumu yapamadım. Yardımcı olan olursa teşekkür ederim.
Natro'dan subdomain oluşturdum. Ftp ile bağlandığımda anadizinde domains diye klasör oluştu. İçinde domains/soru-cevap.siteadi.com yani soru-cevap alt klasörü oluştu. Bu klasörün içinde de httpdocs var. Bunu tıkladığımda içinde css, img ve index.html vardı. Ben en son sürüm wordpresi zipten çıkartıp içindekileri ftp ile soru-cevap.siteadi.com klasöründeki httpdocs'un içine attım hepsini. Şimdi sorum şu:
1- veritabanı oluşturmadım. Oluşturmadan da oluyor galiba?
2- Kurulum için şunu giriyorum hata veriyor
htpp://soru-cevap.siteadi.com/wp-admin BU yanlış mı; zira kurulum başlayamıyor. Nerede yanlış yapıyorum?
Tekrar teşekkürler.
Referee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
44, (%98)
Veritabanı oluşturman gerekiyor, fakat yinede kurulumun başlaması gerekiyor girdiğin adres doğru. python.kodluyor.com subdomainime şu anda wordpress kurulu ayrıca css,img ve index.html dosyaları natro.com'un orjinal dosyalarıdır ve kendi logolarının bulunduğu bir görsele sahiptir. Benim fikrim, içerisinde natro.com'un oluşturduğu o 3 klasörü sil ve wordpress dosyalarını yeniden upload et.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
renklervecizgiler.com
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Eğer c panel kullanıyorsan tek tıkla wp kurabilirsin. Önce bir alt domain oluştur. Sonra Softaculous isimli bir cpanel sihirbazı var ona tıkla ve wp ilk sırada kurulum için alt domaini seç. wp dizinini sil ve ana dizine kurulumunu sağla. Wp admin şifre ve k. adını oluştur. 1 dakikada siten hazır.
Bu dediklerim eğer cpanel kullanıyorsan ve sunucunda Softaculous varsa geçerlidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben şu anda sitenin kurulu olduğu dizine soru cevap klasörü açtım, siteadi.com/soru-cevap yapmaya çalışıom. Tek veritabanı var. Aynı veri tabanına ikinci wordpresi yüklüyorum. Yani wordpress içinde wordpress oldu:) Veri tabanı aynı olursa daha ii çalışır diye düşündüm. Umarım çökmez. Zira yedek en son 15 gün önce aldım. Yukarıda yazdıklarımı beceremedim. Kimseden yardım gelmeyince de kafama göre daldım. Yardımın için teşekkür ederim arkadaşım. dediğini denerim eğer son yaptığım olmazsa. Yalnız ben Softaculous nedir bilmiyorum. Deneye deneye bu işi öğrenmeye çalışan 1 yıllık acemiyim. Teşekkürler tekrar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben fen öğretmeniyim. habi amaçlı takılıyorum. Şimdi oldu kurulum, yeni lisanslı soru-cevap teması aldım. Ful ing.. Bakalım şimdi onu nasıl Türkçe yapabilirim onu deneyeceğim. Kodlarla dans olacak bir nevi. Bilgisayar mühendisliği okumak isterdim. Zevkle yapacağım bir iş olurdu. Ama öğretmenlikte güzel:) Başarılar...