-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%96)
filmde tutulursan iyi para kırarsın. Link satmakla para kazanılmıyo(ciddi anlamda)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
hocam bir ara bende uğraştım emin ol bıkıyor bir süre sonra insan devamlı robot gibi iş yapmak gerekiyor ve seni kısıtlıyor çünkü şu an film siteside boş boş duruyor iki aydır içerik bile girmiyorum. Ama blogta canın ne isterse yazıyorsun ve kısıtlamanda yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
YenerK
yenerkayahan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
fragman sitesinde telif sorunu çıkar mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam telif hakkında fazla bilgim yokta eğer uğraşırım dersen;bana kalırsa fragman sitesi ile birlikte dizi film ve tv showlarındaki yerli ve yabancı ünlüleri tanıtan bir sayfa yapabilirsin. Aynı zamanda da bu kişilerle ilgili güncel magazin haberleride girebilirsen. Ekstradan filmlerdeki replikler için bir sayfa oluşturulabilir.bu kadar şeyi yaptıgını göz önünde bulundurursak güncel olarak tutmak için devamlı içerik girmen gerekir ve içerik için ne yazsam sorunu çekmezsin. Sosyal medyada da paylaşarak bir çok kişiye ulaşabilirsin baya hit gelir doğrusu. Bana akıl vereceğine sen yap diyeceksin şimdi hocam ama inan ki yazması kolay yapması baya zor :)
Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@rbx rumuzlu arkadaşın dediklerine katılıyorum, film izle, hd film izle vb. kelimelerde ilk 5'e girer girmez haftalarca saldırı aldım. 8 cpu sunucu, cache eklentileri derken ancak duruma el atabildim. Özet olarak; çok para harcarsın, çok saç dökersin. Aman aman aman!
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ben o işteyim hocam sürekli saldırı yiyor muyum evet çok zaman yiyor mu evet ama zevk alıyorum hocam bu işlerden :)
Kişisel Blog: www.onurr.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2. film sitemi açtım ama dizimag kapatıldıktan sonra uğraşasım gelmedi ve sıkıldım
site hala duruyor film blog yada fragman vs bir şeye çevirmeyi düşünüyorum.
Birde sektörde yeni açılan sitelerin ayakta kalması eskilere göre zor herkes bildiği sitelere giriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dizimag bile gitti diyesim geldi :D yani kapatıyorlar yavaş yavaş ben hiç bulaşmadım bilmiyorum ama zaten bulaşmayada deymez her an tehlike demek film sitesi bana göre :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
:D valla report sistemi kurdum gelen şikayetleri görsen marsa taşınırsın adamlar oto böceğe küfür ediyor film çalışır çalışmaz der vs vs. dostum pskolojin sağlamsa başla derim :D
1 kişi bu mesajı beğendi.