lostyazilim

Note 3 S Pen'i S4 'de Kullanılır mı ?

7 Mesajlar 3.576 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cumak27 cumak27 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Endüstri Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 87 / 87
  • Ticaret 19, (%95)
Merhaba Arkadaşlar

Yaklaşık 5-6 ay önce Samsung Galaxy S4 aldım gayet memnunum ama Note 3 çıkdığından beri gözüm onda ne yalan söyleyeyim İyininde iyisi Note 3 diye düşünüyorum neyse soruya geçiyorum.Note 3'de bulunan S Pen Samsung Galaxy S4'ün Android 4.3 de veya eski sürümlerinde kullanılabilir mi ?

wmaraci
reklam

LeventPOLAT LeventPOLAT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad L** P**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 161 / 20
  • Ticaret 9, (%78)
Hayır tabikide

Bülent Ersoyun erkek olabilmesi ne kadar imkansızssa senın bu söylediğinde o kadar imkansız hocam :)

• Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 87 / 87
  • Ticaret 19, (%95)

LeventPOLAT adlı üyeden alıntı

Hayır tabikide

Bülent Ersoyun erkek olabilmesi ne kadar imkansızssa senın bu söylediğinde o kadar imkansız hocam :)

Hocam biraz araştırdım kullanılabiliyor anladığım kadarıyla Samsung Hub'da SPen SDK 'diye bir uygulama var bunu indiriyorsunuz SPen'i bu uygulama sayesinde kullanabiliyorsunuz yanlış anlamadıysam ingilizce kaynaklardan

• Üyelik 02.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad L** P**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 161 / 20
  • Ticaret 9, (%78)

cumak27 adlı üyeden alıntı

Hocam biraz araştırdım kullanılabiliyor anladığım kadarıyla Samsung Hub'da SPen SDK 'diye bir uygulama var bunu indiriyorsunuz SPen'i bu uygulama sayesinde kullanabiliyorsunuz yanlış anlamadıysam ingilizce kaynaklardan

Benim bildigim S Pen , Note cihazlar için özel bir ürün . Ama dediginiz gibi yapılabilir sanırım . Bende araştırma yapacagım bununla ilgili.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 87 / 87
  • Ticaret 19, (%95)

LeventPOLAT adlı üyeden alıntı

Benim bildigim S Pen , Note cihazlar için özel bir ürün . Ama dediginiz gibi yapılabilir sanırım . Bende araştırma yapacagım bununla ilgili.

Hocam bende öyle düşünüyordum ama s4 gibi bir telefonunda kalemi olması hiç fena olmazdı dedim bi kalem yuvası falan olsa iyi olurdu dedim araştırdım bari kalem kullanılıyomu diye bunları buldum işte dediğim gibi araştırmalarınızdan sonra banada cevap verirseniz sevinirim :)

• Üyelik 02.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad L** P**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 161 / 20
  • Ticaret 9, (%78)

cumak27 adlı üyeden alıntı

Hocam bende öyle düşünüyordum ama s4 gibi bir telefonunda kalemi olması hiç fena olmazdı dedim bi kalem yuvası falan olsa iyi olurdu dedim araştırdım bari kalem kullanılıyomu diye bunları buldum işte dediğim gibi araştırmalarınızdan sonra banada cevap verirseniz sevinirim :)

Merhaba,

Hocam evet güzel olabilirdi ama adamlar öyle yapmış' birde şuan gözlemledigime göre dediginiz gibi birkaç bilgi mevcut , Elimde 1 adet S4 ve 1 Adet Pen olsaydı test edebilirdim :confused::confused:

• Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 87 / 87
  • Ticaret 19, (%95)
s4 bende var da SPen yok onlarda gg'de 50 TL gibi bir fiyattan satılıyor.Uygulamanın paylaşıldığı yerlerde de yorum göremedim heralde henüz yeni paylaşılan bir uygulama diye düşünüyorum biraz bekledikten sonra bende işe yarasın yaramasın bir S Pen almayı düşünüyorum net bir bilgi elime geçince burada paylaşırım.
LeventPOLAT

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al