-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Kullandığım webkarizma itiraf scriptinde bazı alanlara reklam koymak istiyorum ve bu reklamlarin admin panelinden kontrol edilmesini yani reklam kodlarını admin panelde atmak istiyorum nasıl yapabilirim. ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sistemi duzenletebilirsin. Muhtemelen ucretli yaparlar.
Yok, bende yaparim dersen. Function dosyanda reklam isminde bir fonksiyon olustur. Bu fonksiyonun icerisine veritabanindan reklam sutunundan verileri getir. Admin panrlinede bir trxtarea ekle. Kodlari reklam sutununa eklesin. En son reklamlari gostermek istedigin yere reklam fonksiyonunu cagir. Tabii bu fonksiyonu biraz daha gelistitip, parametreler ekleyebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
en basit şeklini anlatmış desem yeridir :) Daha basit anlatılamaz ama daha rahat anlanabilecek türden anlatılabilir(görsel anlatımla).
1 kişi bu mesajı beğendi.
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Böyle hitap edebileceğiniz bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Çok bilmişlik yaptığımı da düşünmüyorum. 3 cümle ile anlattığı için çok basit bir anlatım olduğunu kasdettim. Görsel destek sunularak anlatılırsa da daha anlaşılır olacağını söyledim.
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
O** K**
-