netbozum
tr.link

film upload editörlük

3 Mesajlar 814 Okunma
acebozum
tr.link

guncoder guncoder WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad R** C**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,

Kendime ait sunucum var film sitelerine film upload edip içine yazı gömüp günlük maximum 3 ile 5 adet arasında ücrete bağlı, film ekleyebilirim. Referanslar oldukça saglamdır ilk defa kendi sunucumu alıp böyle birşey yapmaya karar verdim. Filmler 720p olarak eklenicektir.

Ayrıca referans vs gibi işler içinde pm atınız, ve lütfen aylık 250-300 tl gibi komik rakamlarla gelmeyiniz niyeti ciddi ve uzun süreli çalışmak istiyen webmaster ' arkadaşlar pm atsınlar, piyasaya yeni girmek veya girmiş olan arkadaşlarımdan ricam pm atmamaları bu onları küçümseyip çalışmamakla alakası yoktur. Site geliri olmayan (site) arkadaşlarla çalışmayı düşünmüyorum.

Saygılarımla.

Yanlızca bir kişi ile çalışılıcaktır iş aksaması olmasını istemiyorum.

googleasistan
reklam

ykfilmizle ykfilmizle WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 13, (%92)
sen bana aylık 100 tl ver ben sana günlük 15 film ekleyeyim aynı şartlarda :)) kardeşim neyin kafasını yaşıyorsun sen anlamadım?
servertrakya ermaneray

kişi bu mesajı beğendi.

https://www.bitaki.com

guncoder guncoder WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad R** C**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

ykfilmizle adlı üyeden alıntı

sen bana aylık 100 tl ver ben sana günlük 15 film ekleyeyim aynı şartlarda :)) kardeşim neyin kafasını yaşıyorsun sen anlamadım?

Burada saygı ve sevgi çerçevesinde konuşalım öncelikle yaptıgın işe saygın olmadıgı için yani şöyle söyliyim senin gibi adamlar oldugu sürece piyasayı öldürüyor malesef. Sen bu şartlarda günde filmi kendi sunucundan indirip para verip kullandıgın sunucudan indirip sonra 15 tane filmi indirip sonra programla içine yazı gömüp 720p kalitede film ekleyip upload edip sonra siteye birde özgün olarak giriceksin tamam başlıyalım o zaman seninle genç arkadaşım piyasaya yeni girmeye çalıştıgın belli yorumlarında lütfen dikkatli olmanı rica ediyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al