-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim hocam sağolun! Benimde ilk etapta maddi bir beklentim yok açıkcası, ama en azından kendime birşeyler katabilirsem ne mutlu bana :) Ben size özelden mesaj atayım benim temada reklam alanlarının kullanımı oldukca açık oraya belirldiğimiz boyutlarda reklamlar koyarız. Faydalı ve güzel olur kanaatindeyim. Görüşmek üzere!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Başarılar benimde haber sitesi isteğim var alan adına kadar aldım suan boşta ama yapacağım iha ile anlaşma yapacağım fiyat pazarliginida yaptım bu tema işimi görür gibi hayırlı olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teşekkür ederim değerli yorumlarınız için! öncelikle ermaneray arkadaşım haber sitesi için iyi düşünüp tartmak gerekiyor. Ben isim hoşuma gittiği için bu kadar üzerinde durmak istedim bu olayın. Ama iki editör olarak haber ekliyoruz siteye çok yorucu oluyor buda! Hemde özgün içerik çok bulamadığımız için farklılık yaratamıyoruz. Örneğin geçenlerde iphone un momentcam diye güzel bir uygulaması piyasaya çıktı hasbel kader onu ilk paylaşanlardan biri oldum ve günlük o konuyla ilgili 15-20 hit gelmeye başladı googledan! Tema güzel ve kullanışlı bir tema tavsiye ederim. Yönetim panelinden her türlü ekleme çıkarma imkanı sunuyor.
İyi Çalışmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Doğru söylüyorsun yorucu oluyordur eminim ben diğer sitelerde bağlantılı yapacağım ama Zaman alacak