-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar paypal alım-satım işine girmek istiyorum. Yani komisyonla paypal bozma işine girecem, ve bu paypal da ki **************lık işini bilmiyordum. Ta forumda görünce, geçen bir forumda sitemi sattım ödemeyi paypaldan aldım, sonra baktım ki adam yeni üye olmuş hiç geçmişi yok, siteyi teslim ettim ancak alan adı daha transfer olmadı, transfer kodunu verdim ama transfer onayı vermedim. Bu adam benden siteyi alınca geri ödeme isteyebilir mi? Nasıl bir yol izlemeliyim.
Bazı arkdaslar "borçlu ödeme" diye yazılmasını istiyor. Bunun yazıldığını ve ne yazıldığını nasıl görecem ben çok uğraşmama rağmen bulamadım ne yazıldığını! Bu işi yapan tecrübeli arkdaslardan tavsiyeler bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bizim SMS
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
114, (%99)
1 ay 12 gün sonra dispute yani paraya itiraz yedim 3 gün evvel ama savunmanı gzel bir şekilde ispatlarıyla yaparsan sıkıntı olmaz ama haklıyken haksız duruma bile düşebilirsin paypal işi biraz sıkıntılı ama güzel iş :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
siteyi sattığına dair kanıtları(ekran görüntüsü, mesajlar v.s) 6 ay boyunca sakla
Ukrayna Eğitim Danışmanlığı - Sınavsız Ukrayna Üniversiteleri
https://www.ukraynaegitim.gen.tr/
canhasan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
h** d**
-
-
-
Ticaret
12, (%75)
merhabalar siten yoksa hali hazırda paypaltl.com adresini içinde özel tasarımıyla satışa çıkardık uğraşamadığım için uygunn bir fiyata herşey dahil alabilirsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Şimdi paypal da ki parayı hesaba aktarım talimatı verdim, bugün baktım "tamamlandı" ibaresi olmuş ama hesapta para yok, hesaba para gelmemis yani! İşlem cuma günü saat 18:00 da gerceklesmis acaba pazartesi mi hesaba geçer
DenizChip
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
otomativ
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bilader tamamlandı yazıyorsa sıkıntı yok para sende 1-2 güne kalmaz geçer ödemen hesabına