-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Satış Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Merhaba İyi Forumlar,
Yeni Bir Girişim Projesine Girmek Üzereyiz Fakat Saglam Sunucu Yani Saldirilarda Düsmeyecek null edilmeyecek bir server alma peşindeyiz bunun için bir arkadaşla anlastık aylık ödeme olarak 10 gbit e kadar koruya bilecegini söylüyor yanlız ben bunu test etmek istiyorum kendim bizzat. Bunun İçin Bir Server Kiralamayı Düsünüyorum. Önere Bileceginiz Bir Firma Varmı Saldırıya Göz Yuman.:) Varsa Konu Altından Yazmayınız Pm Olarak İletirseniz Sevinirim. 1gbit E Kadar Kessin Bu Bana Kafidir Dedim. Adam Deneye Bilirsiniz Diyor Bakacagiz Teşekkürler Beni Dinleyip Yorum Yaptıgınız için iyi akşamlar iyi forumlar dilerim. Herkese
-
-
Yaş/Cinsiyet
56 / E
-
Meslek
php mysql yazılımcısı
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
hahaha çok güldürdünüz beni , sırf bunun içnide sunucu kiralıcaksınız demek, bukadar masrafa girmeye gerek varmı ? açın bir Premium Cloudflare hesabı keyfinize bakın , hem daha az maliyetle işi kurtarırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10Gbit saldırıyı engellemek için gerçekten çok güçlü bir altyapı gerekir,kimle anlaştığınızı öğrenebilirmiyim?
Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herhangi bir sektörde dişli rakip olamamışlar bilmez Asya'dan gelen spoof ipleri, intihar eğilimlerini :)
Skype'dan ekledim Kubilay bey, kabul ederseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
56 / E
-
Meslek
php mysql yazılımcısı
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
cahilmisin kubilay gidip beleş cloudflare kullanırsan tabiki yelkenleri aşağı indirir, git premium kullan ömründe kullandınmı hiç pre ? :D bedavaya alışmışsınız sonrada hizmet bekliyorsunuz. benim ömrüm botnet yemekle geçti ciğerlerim soldu neyin kafasındasınız siz :D UDP leri nasıl engelliyeceksiz kubi ? bırak allasen :P
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Satış Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar konuyu kaydırmayın lütfen:) bize lazım olacak serveri tesis etmeye bakıyorum :D adamlar diyor kesiyor onu cözmekle ugrasıyorum tartısmayalım ve konuyu baltalamayalım.)