İstifa eden erdoğan bayraktarın açıklamalarına göre ; başbakan istifa ediniz ve beni rahatlatacak deklarasyon yayınlayınız şeklinde kabinedeki bakanlara mektup göndermiş.
Erdoğan bayraktar türkiyenin rahatlaması için başbakanında istifa etmesi gerektiğini belirtiyor.
Edit.Forum sağlığı ve tartışma çıkmaması adına yorumumu sildim,kafası çalışan adam neyin ne olması gerektiğini zaten biliyor,diğerlerine fazla birşey anlatmaya gerek yok.
Devleti soydukları yetmiyormuş gibi her türlü hukuksuzluğu da yaptılar. Ondan sonra utanmadan açıklama yapıyorlar "Yaptığımız atamalar, görevden almalar hukuk dışı değildir." diye. Biz de biliyoruz neyin ne amaçla yapıldığını. Bu milleti saf yerine koymayın artık. Yemezler.
Siyaset düzeni bozar diyen arkadaşlar güncel haberleri takip etmeliyiz. ! sert yorumlar yapmaktansa anlayışla karşılanan yorumlar yaparsanız hiç bi sorun olmaz diye düşünmekteyim.
Eğer apolitik insanlar yetişmeye devam ederse böylesi olaylar başımıza gelir hep. Politika her zaman her yerde konuşulmalıdır. Sizler de konuşmalısınız. Ticaretinizi etkileyeceğini düşünüyorsanız, susun. Bırakın rantını düşünmeyenler konuşsun.
Öte yandan, Bayraktar kanser bir kız çocuğu kendisinden yardım istediğinde eline para tutuşturmuş bir insandır. Kızcağız onun camiden çıkmasını beklemiş, "siz beni yanlış anladınız ben para istemiyorum ancak siz belli ki hiç çaresizlik yaşamamışsınız" diye cevap vermiştir. Şimdi o çaresizliği yaşaması da haktır.
Kolunda 800.000 tl'lik saat ile dolaşan bir bakanın ismi yolsuzluk ile anılıyor. Hayat o kadar da garip değil.