Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Bildiğiniz gibi forum üzerinde uzun süredir ücretli metin yazarlığı,editörlüğü & çeviri gibi alanlarda uğraş veriyorum. Sanıyorum ki gayet de iyi bir başarıyı hem bu hem de diğer forumlar üzerinde elde ettim. Ancak genelde yazdığım yazıların kişisel olmaması belirli bir süre sonra baygınlık veriyor. Ya da açtığım blogları ilk paraya sıkıştığımda satıyorum. Bu nedenle deneyimlerimi kendime has üslubum ile paylaşabileceğim ve satamayacağım :D kişisel blogumu açmış bulunmaktayım. Belki sen de ziyaret edersin?
www.burakgoc.com
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
.......
Hahah hiç tarihe bakmamışım yazıyorum bende
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
cagdasbahadir ve
webmaestro3 tea 26 Aralık 2013'ün konusunu hortlattınız sizi kocaman kocaman tebrik ediyorum :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
cagdasbahadir sorunu zaten kendin söylemişsin :D Bastırıyorsunuz parasını alıyorsunuz Themeforest'dan bir tema sorun ortadan kalkıyor.
ReşitÇiçek Burakoli'nin kullandığı tema her 10 blogdan 8'inin kullandığı bir tema. Ben daha çok benzersiz olmasıyla ilgileniyorum. İlerde vaktin bol olduğu bir aralıkta umarım yeni bir arayüze geçecek fırsatım olur :)
Bu arada blog konusu hortlatan herkese ayrıca teşekkürler :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ellerine sağlık hocam çok güzel bir blog olmuş :) Artık zamanımı sizin blogunuz da öldürebilirim :D
Yağmura çok teşekkür ederim,
Bu gece yalnızca cesedime yağdı...