lostyazilim

Site için kaç para almalıyım.

3 Mesajlar 824 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

19aLi03 19aLi03 TeknoAtak Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 52 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.

Bir şirket için site yapıyorum site yapıyorum tüm içeriği baştan sona ben yaptım slaytlar yazılar falan yaklaşık 300 yakın siteye ürün eklenecek ve ürünlerin resimlerin tümünü photoshopta düzenledim ürünlerinin vs vs çok fazla detay var
normal yaptığım sitelerde 100-200 tl alıyordum ama bunun için fiyat çıkaramadım
siteyi tamamladıktan sonra sunucuya taşıyıp tüm resimler vs olarak siteyi teslim edeceğim sizce abartmadan ne kadar ücret talep etmeliyim hosting fiyatı vs dahil

wmaraci
reklam

TORNADO18 TORNADO18 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek web
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
100-200 ne şekil bir site yapıyorsun? senin site yaaptığın paraya ben dışarıya ürün eklemek için ödeme yapıyorum.150 ürün girmek için 150 tl ödüyorum üni.öğrencisine.
siteyi sıfırdan tasarlamak,mizanpaj,cinfikir,tasarım,yazılım aşamalarını 200 tl ye yapıyorsan sektörün kalbini kırmış oluyorsun.
Geçenlerde bu olay başıma geldi.bir müşteriye gittim ornek siteyi gosterdi boyle olsun dedi vs..adamın baz aldığı site içerik yönetimli datla yazılmış vs..şu bu derken iyi bir fiyat verdim.adam 200 tl ye yaptırmadım demezmi.çayı bitirmeden tüydüm.o son cümle sektörü ozetler nitelikte.

19aLi03 19aLi03 TeknoAtak Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 52 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
100 -200 tlye yaptığım siteler basit bi site hocam ürün falan hiç birşey eklemiyorum sadece hosting vs herşey karşı tarafa ait ben sadece site yapıyorum bi anasayfa bi kaç sayfa okadar yani siteyi sıfırdan yapmıyorum yani bi hakkımızda bölümü ana sayfaya bi kaç içerik vs okadar
Şuan da yaptığım site için sen olsan nekadar isterdin ben onu öğrenmek istiyorum fazla abartmadan mesela adama fiyatı söylediğimde atıyorum 1000 tl istediğimde adam 100 tlye yaptırmadım demesin yani ben bukadar detaylı site yapmamıştım daha önce onun için normal site paketlerinden gördüğüm fiyatları istiyordum

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al