Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Türk olarak gurur verici bir proje gerçekten. Bu projeye katkıda bulunmak isterim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yük. Makina Müh.
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üç yıldır reklam yayınlamayan (test amaçlı en fazla 1 hafta yayında kalan reklamlar hariç) bir proje olan Geliyoo arama motoru'nun niyetini idrak eden arkadaşların desteklerini görebilmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Sabır ve hoşgörü ile verdiğimiz cevaplar zannediyorum karşılığını buluyor ve dostlarımız projeye sahip çıkıyorlar. Biz "Bismillah dedik niyet etik" inşallah çıktığımız bu yolda bizi yanlız bırakmayan arkadaşlarla bu ülkeye bilişim noktasında ciddi katkılar sağlamak için "Geliyoo" diyelim..
Değerli dostlar, 2014 güncellemeleri ile Geliyoo'yu daha iyi değerlendirebilecek ve bizi daha iyi anlayacak olduğunuzuda bi kez daha hatırlatmak istiyorum. Geliyoo'nun "bir internet sitesi" değil bir arama motoru projesi olması, önemi ve zorluğu globalde sayılı sayıda başarılı projenin ortaya çıkabilmesinden anlaşıldığını düşünsekte gerekli değeri ve desteği henüz yakalamış değiliz. Bugün dünya devi arama motoru 8. robot firmasını bünyesine katıyor neler hedeflediği konusunda sanırım düşünceleriniz vardır! Fakat inanıyoruzki bu noktada da farkındalık oluşturacağız. Geliyoo her ne kadar sabırsızca yerilmelere maruz kalsada artık temenniler ve destekleyenleri artmaktadır. Rabbim bizlere (bugün belki Geliyoo'nun şuanki ekibi ama yarın bu yazıyı okuyanlar ve tüm Türkiye'dir "BİZ"den kastım), sizleri mahçup etmemeyi sizlerin dualarına layık olmayı nasip eder ve inşallah Türkiye için gurur duyabileceğimiz bu projeyi başarıya ulaştıracağız.
Saygılar, iyi forumlar..
2 kişi bu mesajı beğendi.
yeni bi teknoloji Geliyoo ..
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Sitede biraz tuhaflıklar var her şey ingilizce menüden indexlere ancak forumda da menüler ingilizce olmasına rağmen kategoriler Türkçe ve geyik gibi arama motoru için bence çok da uygun olmayan bölümler var.