-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Host firmanla iletişime geçebilirsin? Ellerindeki son yedeği kurarlar yada senin verdiğini.
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
siteye dokunmamış sadece sen.html diye dosya atmış ama temalar bozulmuş durumda başka dosyalarda shell varmı bilmiyorum aynı hostta başka bir site var onda da hiçbir sorunyok nedir anlamadım
Ek Olarak: yardım edecek yok mu ilk defa benim mi başıma geliyo
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
host firmanla iletişime geç hocam
Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba kardeşim, öncelikle geçmiş olsun, siteni eski haline getirmende hosting firman yardımcı olacaktır genel olarak alınan yedeklerden birisinin aktarılması sorunu düzeltir fakat bu senin tekrar hacklenmeyeceğin anlamına gelmez, büyük ve sağlam bir firma değilse ki öyle olduğuna inanıyorum serverda shell vardır senin sitende açık olmasa bile root olup oradan geçmişlerdir, hosting firmasının shell taraması yapması gerekiyor ki bu bile yetersiz kalacaktır.
Tavsiyem, çok siten varsa ve durumun iyiyse vps ye geçmen olacaktır, aksi halde hosting değiştirmen tema dosyalarını sıfırdan yüklemen, klasör klasör tarama yapman senin yararına olacaktır.
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
teşekkürler yardım için tüm yedekler var vps şuan geçemem dns sorunu yüzünden hosting değiştiremiyorum