-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence ( destek bildirimi / kullanıcı ) oranı en düşük firma en iyisidir.
fiyat / performans da önemli.
(Çok matematiğe bağladım biraz uzaklaşayım.) Şunu da eklemek isterim birçok arkadaşımın, kullanıcının şu hosting firması çok iyi aylardır hiçbir sorun yaşamadım diyipte sonra firmadan yakasını silkerek kaçtığını da biliyorum, internetteki yorumlardan okuyorum.
Bu değerlendirmeyi yaparken herkesin firmadan beklentisinin ve herkesin sitesinde çalışan sistemlerin farklı olduğunu gözardı etmemek gerekir.
2 farklı firmada aynı site bin ziyaretçi ile aynı hızda vs. çalışırken müşteri her iki firmadan da memnun olabilir. Ancak ziyaretçi sayısı arttığında birinde suspend yerken, diğer firmada suspend yemeyebilir. Böyle olunca müşteri haliyle her iki firmadan da memnun olmayacaktır.
Diyeceğim o ki birinin 4-5 html'den oluşan bir web sitesi olsun, hız sorunu olmayan hangi firmaya gitse memnun olacaktır.
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar google'da karşıma çıktı biraz hortlatmış olacağım ama bence bir hosting firmasının en iyi olası için bazı kriterler vardır bunların başında Destek ve 7/24 hizmet gelir. Çünkü ben vakit bulamıyorum gece işimi hallediyorum. ve gece hosting firmasına ulaşamazsam işim sarkıyor. Bu yüzden bir çok firma gezdim ve en iyisi yani bana göre iyisi natro çünkü gerçekten isimtescilde de gezdim merdiven altı hosting firmalarında da ( yukarıda ki arkadaşın "Bence ( destek bildirimi / kullanıcı ) oranı en düşük firma en iyisidir." sözüne istinaden söylüyorum.) ama kurumsallık vs.vs. bulduğum yer natroydu. Bu yüzden natroyu tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
MAKİNA RESSAMI
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
TURHOST kullananlar bilirler zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
R** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şu an ixirhost kullanıyorum... memnunum... bunun haricinde ISH önerebilirim... Turhost ve Natro fiyatları kazık geldi bana... VPS sunucular açısından konusuyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konuyu hortlatan arkadaş'i tebrik ediyorum.
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Öneri olarak sorarsan bence İxir Host ancak bu benim bütçemi de hesaba kattığımdaki fikrim. Eğer sadece en iyisini sorarsan tabi iş değişiyor. Ben en iyisi olarak Radore derim.