Çok fazla daha detaylısı için 2 hafta uğraşmıştım. Ve buglarla doluydu benimkisi. Emeğinize sağlık hocam, hiç değilse bir fikir edilip geliştirilerek kullanılabilir.
videodaki tüm gösterdiklerinizi uyguladım config.php ye yazdığım
session_start();
aşağıdaki hatayı veriyor:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kuvaimil/public_html/clan/giris.php:1) in /home/kuvaimil/public_html/clan/config.php on line 4
ve kontrol.php 21 satırında hata alıyorum. aşağıdaki gibi. dikkat ettim de hatayı header den alıyorum.yardımcı olursan sevinirim.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kuvaimil/public_html/clan/kontrol.php:1) in /home/kuvaimil/public_html/clan/kontrol.php on line 21
Tum dosyalar taglarla başlıyor. Videoyu izlerseniz sadece
Config.php de session_start tag icinde değil. Sebep bu olabilir mi
Bir de kontrol.php 21. Satırdaki hata ne olabilir. Videoda çalışıyor
Ama bende negatif.
Sn sonkorku ;
session_start(); Tagları içerisine Alınız.
Kontrol.php'nin en başına yani ob_start(); ekleyin
Sonuna ?> hemen öncesine ob_end_flush(); Ekleyip Sonucu Yazabilirmisiniz ?
Sn. Akirboyun.
Şu an çalıştığım için yazdığınızı uygulama imkanım yok.
Bu mesajları telefondan yazıyorum. Fakat eve döner dönmez
Uygulayarak sonucu paylaşacağım. İlginize teşekkür ederim.
Sorunun nedeni şu; Header bilgilerini daha önceden göndermişsiniz ve tekrar değiştirmeye çalışıyorsunuz. Mesela Location komutunu göndermeden önce bir karakter dahi olsa yazı yazdırırsanız hata alabilirsiniz. Bu bazı sunucularda meydana gelir ki bunu yaşadım. Benim iki sunucumda da rahatlıkla çalışırken müşterimin sunucusunda kod çalışmamıştı. (Titiz sunucu :) ) ob_start(); komutlarını deneyin ve kodlar arasındaki yerlere dikkat edin.