-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Film sitesi olan bir arkadaşla anlaşıp destek bekliyorum, yeni bir film izleme programı kodluyoruz. Program için bize film sitesinden içerik sağlayacak arkadaş lazım. İçerikten kastım film için iframe kodu izinsiz almak olmaz diye düşündüm. Anlaşılan arkadaş için programda ufak bir banner bölümü ayırıyoruz.
Destek olabilirim diyen arkadaşları bekliyorum.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
elimden gelen birşey varsa yapabilirim. detay gönderirseniz. üstüme düşen nedir ne değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kardeşim vk'nın kendi sitesine gir bizim tr kullanıcıları zaten 10 dakikada bir 100'e yakın film upload ediyor o da olmadı hdfilmsitesi . org sitesine gir ordan çek filmleri, onlar da zaten başkalarından çekiyor merak etme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selamlar elimde bine yakın film var çeşitli upload sitelerinde isterseniz pm ile verebilirim saygılar
Editörler aranıyor!...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
JackkerL adlı üyeden alıntı
Anladığım kadarıyla içeriği sağlayacak birini arıyorsunuz,buda demektir ki arkadaş sunuculara upload edip sizinle paylaşacak,bu yasal değil.Birçok kişi bunu biliyor ve zaten yüklü olan videoları sitelerinde paylaşarak sorumluluğu üzerinden atıyor.Program zaten risk,bari başklarını bulaştırmayın.
http://www.blogonur.com/dizimagin-dizilerini-izleme-yontemi/
Burada dizimag'in upload ettiği dizileri nasıl bulabileceğinizi gösteriyorum.Mail.ru üzerinden dizi ve filmleri çekebilirsiniz.Hem işe ortak çıkmaz,hemde daha sağlam bi içerik sağlayıcınız olur.
Hocam upload edecek arkadaş aramıyorum, ben film sitelerinden iframe kodlarını izinsiz almak istemiyorum bu yüzden film sitesi olan arkadaşlardan iframe kodlarını istiyorum. Olay sadece izin almak bu kadar basit, siz yanlış anlamışsınız sanırım.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net