lostyazilim
tr.link

ÖSYM Hakkında Soru

4 Mesajlar 759 Okunma
lstbozum
tr.link

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Benim kütüğüm İstanbul fakat ben Eskişehir'de askerlik yapmaktadım. Buradan üniversite sınavlarına girmek istiyorum. Sizce bir sorun olur mu girebilir miyim? Başvuru için gereken evrakları araştırdım fakat bulamadım 404 sayfaları çıktı karşıma bununla ilgili bir pdf var mıdır başvurmak için gereken evraklar vs. Askerliğim devam etmekte... Acil cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Teşekkürler.

wmaraci
reklam

Warrior Warrior WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Bir sorun olacağını sanmıyorum vakıf bank veya ziraat bankasına T.C. kimlik numaranla 40 tl yatırarak herhangi bir lise'den kayıt yaptırabilirsin.5 tl gibi bir ücrette okuldan talep ediliyor sanırım. (Askerlik konusunda nasıl olur bilemiyorum)
KartPazar

kişi bu mesajı beğendi.

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)

Warrior adlı üyeden alıntı

Bir sorun olacağını sanmıyorum vakıf bank veya ziraat bankasına T.C. kimlik numaranla 40 tl yatırarak herhangi bir lise'den kayıt yaptırabilirsin.5 tl gibi bir ücrette okuldan talep ediliyor sanırım. (Askerlik konusunda nasıl olur bilemiyorum)

Sorun olacağını bende düşünmüyorum fakat aksi bir durum da olabilir. Bunun için konu açtım ve araştırmaya devam ediyorum. Askerliğinde sınavlara katılan arkadaşlar belki vardır aramızda umarım aydınlatırlar beni. Mesajınız için çok teşekkürler.

karsavar1 karsavar1 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek boşta
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 27 / 39
  • Ticaret 4, (%100)
istediğin yerden para yatırıp kayıt olabilirsin ama kayıt sırasında asker olduğunu bildirmen gerek diye biliyorum. bunun için kendin yapmak yerine herhangi bir okula gidip kaydını öyle yaptır.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al