lostyazilim
tr.link

Facebook’ta profil gizliliği için 7 adım

12 Mesajlar 1.769 Okunma
acebozum
tr.link

NeonHaber NeonHaber Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek NeonHaber CEO
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 22 / 12
  • Ticaret 6, (%100)

sUstundag adlı üyeden alıntı

kim okuyor mark mı ?
Yapmayın Allah aşkına kim sizin özel mesajlarınızı okusun bu her dev, populer medya araçlarında dillendirilen bir yalan şehir efsanesi :D
Yıllarca mirc kullandık sonra msnsen hepsinde yazışmalar okunuyordu kim ne bilim papa yazarsan hesabın silinir :D mircda o şurda bu....

kim ne yapsın bizim özel mesajımızı hem öyle olsa pkk yanlısı ve hatta ensest paylaşım yapan binlerce kişinin bilgisini istedi savcılık aracılığı ile TR :D o zaman verirdi facebook, öyle olsa o kadar insanlar hür konuşamazdı.....

oh bitirdim :p yazımı, bence bu yazı br blog yazarının acaba ne yazsam fikrine çare bulamadığı 40 kuru ve ilhamsız geceden sonra atan şartellerinin eseri :D

Demek istediğim bu değildi hocam hakkınızda mahkeme varsa bir "hacker" seniz sizi daha kolay buluyorlardı :) bunu demeye getirdim.

wmaraci
reklam

sUstundag sUstundag Makale Yazarı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek AŞÇI
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 26 / 110
  • Ticaret 10, (%100)
yahu bu adamlar (twttw & fb) TCK'nın istediği yasa dışı yayıncıları açıklamadı hacker mı açıklar :p bu zamana kadar kaç kişinin IPini açığa çıkartmış fb? hem okey tamam diyelim bununla bu yazının ne alakası var bu ayarları yapınca markın eli kolu bağlanmış mı oluyor :D
NeonHaber

kişi bu mesajı beğendi.

Iff sıkıldım.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al