lostyazilim
tr.link

Samsung Galaxy F Aslında Sandığımız Gibi Değil Miymiş ?

5 Mesajlar 821 Okunma
acebozum
tr.link

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Geçen gün teknoloji devi Samsung' un Galaxy F modelini çıkaracağını ve bu modelin de Galaxy S5 ile aynı özelliklere sahip ancak metal kaplaması olarak karşımıza çıkacağı duyumlarını aldığımızı söylemiştim arkadaşlar. Son gelen haberlere işin aslının hiç de öyle olmayacağı yönünde sanırım.

Galaxy F Metal Kaplama Olayına mı Kandık

Galaxy F modelinin metal kaplama yoğun üretileceği, ancak sanıldığı üzere Galaxy S5 ile aynı özelliklere sahip olmadığını, bilinenin aksine Galaxy S4 ile benzer özelliklerde üretime sokulacağını Rus Blogger Eldar Murtazin' den öğrenmiş bulunuyorum. Umarım doğru değildir arkadaşlar. Neden mi ? Çünkü insanlar, kullanabilecekleri hep farklı ve hep gelişen modeller dilemektedirler teknoloji şirketlerinden. Kaldı ki kesinlikle buna hakkımız olduğunu da düşünüyorum.

Galaxy F modelinin, F harfinin Fashion kelimesinin kısaltmasından oluştuğunu bildiriyor Rus Blogger. Sanırım daha bekleyeceğiz gibime geliyor işin doğrusunu öğrenebilmek adına.

Gerekli düzeltmeleri ve daha doğru neticeleri devamlı takipte bulunarak, sizlere ulaştırmaya çalışacağım. Galaxy F modelini bekleyeceğiz ve göreceğiz.

Siz neler düşünüyorsunuz yeni amiral gemi diye nitelendirilen Samsung Galaxy F modelinin süreci hakkında ? Neler gerçekleşebilir bu beklenti ortamında ? Teşekkürler.

Galaxy F modelinin, Galaxy S5 ile aynı özelliklere sahip olacağını savunduğumuz Samsung Gizli Silahıyla Rakiplerini Vuracak: Galaxy F isimli makalem ile ifade etmiştim daha önce. Okumak için lütfen yazıma tıklayınız.

Kaynak: Konu ile ilgili makaleme ulaşabilmeniz için lütfen buraya tıklayınız..

İyi Çalışmalar..

elektronikssl
webimgo

Sunucuservis Sunucuservis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sunucu Hizmeti
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
merhaba

peki Galaxy S4 mini anroid 4.3 güncellemesi sence gelcekmi ?

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

Sunucuservis adlı üyeden alıntı

merhaba

peki Galaxy S4 mini anroid 4.3 güncellemesi sence gelcekmi ?

merhaba efendim güncelleme zaten 20-25 Kasım 2013 tarihlerinde gelmeye başladı.. çok özür dilerim ama bilmediğiniz için mi soruyosunuz yoksa beni denemek için felan mı ? kusura bakmayın öyle algıladım sorunuzdan.. teşekkürler..

Sunucuservis Sunucuservis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sunucu Hizmeti
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
Yok est ben öyle yapmak aklımın ucundan geçmedi yalnız tüm sitelerde 25 kasım sunuldu dendi ama ne gelen nede giden var 2 ay geçdi yayınlanı oda sadece canadaya verildi ama hala bekliyoruz

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

Sunucuservis adlı üyeden alıntı

Yok est ben öyle yapmak aklımın ucundan geçmedi yalnız tüm sitelerde 25 kasım sunuldu dendi ama ne gelen nede giden var 2 ay geçdi yayınlanı oda sadece canadaya verildi ama hala bekliyoruz

anladım efendim dediğim gibi o tarihlerde güncelleme mevcut oldu ancak ancak o telefona sahip olmadıgım ıcın henuz deneme yanılma yoluna da gıremedım.. bilgilendiremedigim için özur dilerim..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al