-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Güvenlik
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bak benım gorusum izlenmez farklı bısey olmalı mesela bı vıdeo ızlemıstım ben bedelli askerlikten bahseden bir muhabir vardı videoda saçmalıyor konuşurken vs. gerçek gibi ama aslında makara yapıyorlar "zaytung" sitenın adı bıraz farklı belkı senın yapmak ıstedıgın gıbı bısey degıl ama sıtenın sıralaması ıyı yerlerde tabı bırazda kalabalıklar sende gercek bazı olayları makara olarak yayınlayabılırsın haber sunulan yerler gıbı bıyer yaparsın evın bı yerıne veya baska bı yere yanı ne bılım bence bu yoldan gıt,bişeyler turetebılırsın sahsen benım yanımda 4-5 kısı olsa ben boyle bıseye gırerdım tabı sen tek mı ugrasıyorsun bu ıslerle bılemıyorum ama değerlendır derım.
Vayz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
en iyisi hiç bulaşmıyım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence emek verirsen tutar. Ama arkadaşların dediği gibi farklı bir şeyler olması lazım. Bence ilk mesajda belirttiğin konuları güzel bir şekilde yayınlarsan büyük hit alır. Ayrıca bu iş için yeterli sermayen varsa yildiz.tv'den reklam al ama bu reklam biraz değişik olsun ana sayfada senin kanalında diğer kanalların içinde olsun tıklayınca senin sitene girsin. Bunu yapmama ihtimalleride var tabi parayı görenin gözü dönüyor. :) Eğer yeterli sermayen varsa ve emek harcayacaksan bence fazlasıyla kazanırsın.
Minare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaw biraz arkadaşı düşünün. Bu adamın bu işi tutturması için belki ofis açması birilerini davet etmesi, prestij için baya bi para bayıp birileri ile yayın, program vesair bir şeyler yapması lazım. Bu iş biraz kurumsallık ve tecrübe ister. Arkadaş heyecanla başlar. Sonra yaptığı ile oturur. Farklı projeler yap kardeş. Yada üstüne düşerim diyorsan, Allah yardımcın olsun. Selamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam bu şekilde kurulmuş ve tutmuş bir projeye ortak olman işine gelecektir. Eğer kanal kurabilecek ve işletecek bilgin var ise kendini kanıtla ve ortak ol..
wordpressyapalim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
bence izlenmez diye düşünüyorum.. internetde kimsenin aklına gelmez? herkes istediği klibi yada istediği herşeyi bir yayına bağlı kalmadan hemen izliyebiliyor o kadar çok video paylaşım sitesi var ki..