lostyazilim
tr.link

Google+ ve Gmail Neden Birleşiyor Dersiniz

6 Mesajlar 991 Okunma
acebozum
tr.link

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Dün gece bilgisayarı kapatmaya yaklaşmış, yatmaya gidecekken mail kutuma bir posta geldi Gmail ekibinden. Gmail güncellemesi adı altında tanıdığımız daha çok kişiye ulaşma fırsatımızdan bahsediyordu. Yarı uykulu halimi bölmekle kalmamış mail, gözlerimi dört açtırmıştı. Güncelleme hoş görünüyordu.

Amacı Neydi Google' ın

Hoş görünümüyle yetinmeyen Google+ , Gmail ile birleşerek ilki gerçekleştirmek istiyorlardı. Google+ ile Gmail' i birlikte kullananların çok hoşlanacağı bu uygulamaya rağbet büyük olacak gibi görünüyordu. Ama öte yandan da..

Neydi bu uygulamanın Türkçe' si peki ? Servis ile Google+ kullanıcıları, diğer Google+ kullanıcıları ile Gmail üzerinden temasa geçebilecekler. Tabi ki de bu durum gizlilik ayarlarından engelleme özellikleri kapsamına alınabilecektir. İşin esprisi şurada ki arkadaşlar, e-posta gönderen kullanıcı, gönderilen kullanıcının gmail adresini göremeyecek, ancak gönderilen kişi onaylarsa gönderen kullanıcı e-mail adresini o zaman görebilecek.

Reklam mı Bütün Maksat

Herkes tarafından bilinen bir durum olmakla birlikte Google' ın reklam ve pazarlama düşkünlüğü, bu yeni uygulama ile reklam verenlere büyük bir pazar sahası açarak, markaların sosyal ağa katılımlarını sağlayıp, kullanıcılara spam mail gönderme ihtimallerinin gözardı edilmemesi gerekiyor. Bakalım Google nasıl bir açıklama ile karşımıza çıkacak arkadaşlar.

Siz ne düşünüyosunuz yeni uygulama hakkında ? Üzerine çizik attığı bazı servisleri gibi başarısızlıkla sonuçlanıp, yok olmaya mahkum olacak mı acaba ? Kıymetli yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

Google' ın geliştiricilik yönünden bir esinti örnek vermek gerekirse arkadaşlar geçen yazdığım Google Glass' dan sonra ilk devrim: full hd lens isimli makalemi okuyabilirsiniz.

Kaynak: http://cerezlerim.blogspot.com/2014/01/google-ve-gmail-neden-birlesiyor.html

İyi Çalışmalar..

elektronikssl
webimgo

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Hocam yazılarınız çok güzel,gerek türkçeyi kullanışınız gerekse yazınızda ki incelikleriniz çok hoş.Akıcı bir yazımınız var,sıkmıyor insanı..

Blogunuza baktım,hem blogspot alt yapısında,hemde görsellik 0.20 Liraya bir domain alabilir gayet güzel bi temayla ilerleyebilirsiniz.

Yazarlığınızı beğeniyorum ve blogum'da sizi yazar etmek istiyorum.Gelip yazmakla uğraşmayın,siz blogunuza yazın bende sizin adınıza blogumda paylaşayım.Eğer isterseniz sizde yazabilirsiniz,izin verirseniz hemen başlayacağım..

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Hocam yazılarınız çok güzel,gerek türkçeyi kullanışınız gerekse yazınızda ki incelikleriniz çok hoş.Akıcı bir yazımınız var,sıkmıyor insanı..

Blogunuza baktım,hem blogspot alt yapısında,hemde görsellik 0.20 Liraya bir domain alabilir gayet güzel bi temayla ilerleyebilirsiniz.

Yazarlığınızı beğeniyorum ve blogum'da sizi yazar etmek istiyorum.Gelip yazmakla uğraşmayın,siz blogunuza yazın bende sizin adınıza blogumda paylaşayım.Eğer isterseniz sizde yazabilirsiniz,izin verirseniz hemen başlayacağım..

hocam öncelikle çok teşekkür ederim iltifatlarınız için.. ben böyle birşey için memnuniyet duyarım tabi ki yapabilirsiniz.. ben de izin verirseniz dediğiniz ara ara blogunuza misafir yazarlıkla dahil olabilirim ve sizi de beklerim bloguma yazılarınızla..

Tamamiyle samimi ve içten olsun istiyorum yazılarım, olağan güncel teknolojik konuları, kendimden birşeyler katıp yayınlamaya çalışıyorum.. Beğeniniz beni mutlu etti.. Tekrar teşekkür ederim.. domain işlemini düşünüyorum ancak rank kaybetme durumu olacağından endişe ediyorum alexada.. ama kısa sürede toparlayabileceğimi de düşünüyorum önerinizi dikkate alıcam..

webhost webhost WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 10.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web Tasarım - CMS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 33 / 71
  • Ticaret 1, (%100)
Teşekkürler paylaşım için.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
ne demek.. rica ederim..

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

cerezlerim adlı üyeden alıntı

hocam öncelikle çok teşekkür ederim iltifatlarınız için.. ben böyle birşey için memnuniyet duyarım tabi ki yapabilirsiniz.. ben de izin verirseniz dediğiniz ara ara blogunuza misafir yazarlıkla dahil olabilirim ve sizi de beklerim bloguma yazılarınızla..

Tamamiyle samimi ve içten olsun istiyorum yazılarım, olağan güncel teknolojik konuları, kendimden birşeyler katıp yayınlamaya çalışıyorum.. Beğeniniz beni mutlu etti.. Tekrar teşekkür ederim.. domain işlemini düşünüyorum ancak rank kaybetme durumu olacağından endişe ediyorum alexada.. ama kısa sürede toparlayabileceğimi de düşünüyorum önerinizi dikkate alıcam..

hemen çalışmalara başlıyorum öyleyse,pm atacağım birazdan
cerezlerim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al