lostyazilim
tr.link

Sitemde hatalar gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?

7 Mesajlar 1.184 Okunma
acebozum
tr.link

atesgede atesgede WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek pazarlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** V**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Siz değerli forum arkadaşlarımdan websitem hakkında görüş ve yardımlaeınızı bekliyorum. Site adresimi bundan birsene önce ideasoftun ücretsiz website kampanyasından aldım www.enucuzguvenliksistemleri.com 1 sene dolduktan sonra belirli bir ücret ödiyerek sitemi uzattım ve şuan SEO ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİR BİLGİM YOK. fakat bazı programlar ve diğer forumlardaki üyeliklerim sayesinde sitemin alexa sıralaması baya yükseldi sağdan soldan okuduğum bilgilerle yandexe ve goole indexleme yapabildim. AMA ŞUAN WMA ARACINDAN VE BAŞKA YERLERDEN SORGULATMALARIMA GÖRE HATALAR GÖZÜKÜYOR BU HATALAR KONUSUNDA SİZLERDEN GÖRÜŞ ÖNERİ VE YARDIM BEKLİYORUM.

ŞİMDİDEN CEVAP YORUM YAPAN ARKADAŞLARA T.EDER ELLERİDERT GÖRMESİN DİLEĞİYLE.

googleasistan
webimgo

Gokcebilisim Gokcebilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 61, (%98)
Nerde hatalar var

• Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek pazarlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** V**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

merhaba
http://m.***.net/
bu adresten sorgulattığımda
google page rank yok, google back linyok, resimlerde hata gözüküyor, Robots: robots meta etiketi bulunamadı.
Robots etiketi arama motoru örümceklerine yardım ettiğinden dolayı gerekmektedir.
Author: Sayfanın author meta tag etiketi yok.
çok gerekli olmasa da sayfaya konulması bazı arama motorlarınca tavsiye edilmektedir.

Web sayfası analizi.
Bu sayfa çok fazla link içermektedir.
Bu sayfada 120 link vardır. Bazı arama motorları çok fazla link içeren sayfaları indexlerken sorun yaşamaktadır.Tavsiye edilen maksimum link sayısı 100 adettir.

böyle hatalar çıkıyor

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Bizim araçlarımız ne güne duruyor yahu :)

Aslında her bir hatanın çok basit de bir çözümü var. Örneğin robots meta etiketi sorununu çözmek için sayfanıza robots meta tagleri ekleyebilirsiniz. Link sayınızı azaltmak için basitçe, linkleri azaltabilir yada içeriden yönlendirmeyle dışarı çıkartabilirsiniz. Author meta tag sorununu çözmek için, sayfalarınıza ilgili tag'i ekleyebilirsiniz. Alt etiketi olmayan resimlere ilgili etiketi ekleyebilirsiniz. Aradığınız taglerle ilgili detaylı bilgiyi arama motorlarından alabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek pazarlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** V**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
[M][/M]batuhan hocam merhaba

Öncellikle konuya gösterdiğin ilgi için tçederim. Hocam sıkıntım aslında benim sitemin hazır kontrol paneli var. Bu yüzden robot meta taglerini nereye ekliyeceğimi bilmiyorum 1, link sayımı nerden azalatacağımı hiç bilmiyorum :) çünkü linkler nerde göremiyorum :) author etikedi nedir hiç bilmiyorum :) tag nereye eklenir arıyorum ama bulamıyorum :)
SADECE BİR YÖNETİM PANELİ VAR BUNU BİLİYORUM :(
MESJDA RESİM EKLEMEYİ BULAMADIM EKRAN RESMİ EKLİYCEKTİM BURAYA AMA ONU BİLE BULAMADIM

Gokcebilisim Gokcebilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 61, (%98)
yazdığınız hataları panelden yapamazsınız Ftp den yapabilirsiniz bildiğim kadarıyla ideasoftun Ftp bilgilerini vermiyor

• Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek pazarlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** V**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
anladım hocam Konuyla ilgili ideasoftun destek kaydı bölümünden destek kaydı oluşturdum umarım yardımcı olurlar. İlgi ve alakanıza t.ederim. Dmoz kaydı için ne tavsiye edersiniz? bir kaç siteye dmoz kayd başvurus yaptım ama onaylanmadı nasıl bir işlem uygulamalıyım?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al