lostyazilim
tr.link

Facebook Beğeni Scripti - Arayüz Tasarımı

15 Mesajlar 3.248 Okunma
acebozum
tr.link

mamthelegend mamthelegend WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Uzman
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 7, (%100)

themeking adlı üyeden alıntı

tasarımı yorumlamaya gerek olduğunu düşünmüyorum burada güzel diye yorum atsam arkadaş için kötü olacak, neden kötü olacak diye sorarsan eğer kendisini geliştirmesi gerek daha işin başında güzel dersek kısıtlayacak kendisini zaten güzel tasarımlarım düşüncesinde olacak.

ben bunu yapmak istemediğimden olması gereken düzeydeki tasarımların linkini verdim ki kendisi baksın ve eksikleri kendisi görsün.
daha yolun başındasın tasarım konusunda kendini geliştirmek istiyorsan işin yarısının gözlemlemek olduğunu öğrenmen gerekir. Yani program bilmek tasarımcı olmak değildir bunu anlatmaya çalışıyorum.

Dediğinize lafım yok hocam, yol da göstermişsiniz bulunmaz nimettir forumlarda...
Ben sadece odağı yapılan işe çevirmek istedim..

wmaraci
reklam

Hakann Hakann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 50 / 71
  • Ticaret 14, (%86)

cgrclk adlı üyeden alıntı

Sen bir facebook beğeni scriptine sahip olsaydın bu tasarımı alır mıydın?

Hocam, siz ilk tema çizdiğinizde çok mu profesyonel ve mükemmel mi çizmiştiniz. Biri uğraşıp emek vermiş siz hemen olumsuz eleştiri yaparak egonuzu tatmin etmeye çalıştınız galiba eksik yönlerini ve ne yapmasının gerektiğini belirtseydiniz. Size daha çok yakışacaktı. Sizin rehber olup yönlendireceğinize köstek olup soğumasını sağlıyorsunuz. Lütfen biraz bilinçli olalım.
DNZafer

kişi bu mesajı beğendi.

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)

Helios adlı üyeden alıntı

Hocam, siz ilk tema çizdiğinizde çok mu profesyonel ve mükemmel mi çizmiştiniz. Biri uğraşıp emek vermiş siz hemen olumsuz eleştiri yaparak egonuzu tatmin etmeye çalıştınız galiba eksik yönlerini ve ne yapmasının gerektiğini belirtseydiniz. Size daha çok yakışacaktı. Sizin rehber olup yönlendireceğinize köstek olup soğumasını sağlıyorsunuz. Lütfen biraz bilinçli olalım.

Ben ilk tema çizdiğimde çok güzel değildi evet bulabilirsem yine paylaşayım burada ama çokta kötü değildi. Hatta çok güzel yorumlar almıştı, ama ben ne yaptığımı bilerek, neyin ne olduğunu öğrendikten sonra tema çizdim. Arkadaşa da gerekli açıklamayı yaptım.

İlk kez tasarım yapmış ve bu tasarımı satıp kazanç elde etmeye çalışıyor, buna şimdiden dur demezsek ileride hayal kırıklığı yaşayabilirdi arkadaş. Ben gayet bilinçli bir şekilde yorum yaptım yani. Teşekkürler.

Ek olarak:

Tasarımı buldum, buyrun;

TurkGfx

kişi bu mesajı beğendi.

TurkGfx TurkGfx Akkaya Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Aslında cgrclk durumu gayet iyi anlatmış herkes süper tasarımcı olarak doğmuyor ama neyin ne olduğunu bilerek yapılmış ilk tasarımları paylaşmak görüş almak vs daha uygun olur bence şu kategorinin yarısı çöp zaten.

wmaraci
wmaraci

DNZafer DNZafer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
düzenlendi, silinmeli.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al