-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
e-ticaret satış
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bu kadar ilgili alakalı kişileriz.Diyorumki Kalabalık bir grup kursak ortak bir genel blog açsak herkes elinden geleni yapsa.güçlü kuvvetli bir site olmuş olmazmı.Herkes faydalansa.
www.internetuzmani.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Herkesin bir blogu var zaten. Olmayanlarda kolaylıkla açabilir. Herkesin toplanıp bir blog kurma fikri bu insanlara ne kazandıracak ki? Aksine vakit kaybı olur bence.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Bende aynı şekilde isousler'e katılıyorum. Bu işleri bence tek yapmak daha avantajlı. Bende hep grup yanlısı biri olmuştum tabi başım yanana kadar. Sorumsuz biri yüzünden kaç aylık emeğim gitti, neticede grup olmak güzeldir ancak bence bu arayışınızı real arkadaşlarınızın içerisinden aramanız çok daha mantıklı olacaktır. Burada zaten herkesin bir blogu var
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
e-ticaret satış
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşte benim demek istediğim de herkesin blogu var ama para kazandıran blog yok.3-5 liraya tamaat ediyor herkes mecburen. 100 kişilik bir blogun getirisini düşünebiliyormusunuz. Tek sorun paranın nasıl dağıtılacağı :d
www.internetuzmani.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
100 kişilik bir blog düşünüyorum sonra zor uyanıyorum :D hayalde kalır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
100 kişi demek sizden başka huyunu suyunu tam bilmediğiniz 99 arkadaş demek. Kimi temanın orasını oynayacak kimi yazıların arasına alıntılar ekleyecek,kimi diyecek burası böyle olmaz böyle olsun bir diğeri de hayır kırmızı renk olsun ;) Durum sonra karışacak çorba olacak. Blog bir bakmışsın havaya uçacak.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bölünerek çoğalmaktansa kollektif çalışmak iyidir ama sadece teoride (: bence blog kavramı başlı başlına kişisel bir algı
1 kişi bu mesajı beğendi.
emanetsanat.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
100 kişi ile kurulan bir blogun getirisi 1 kişinin kurduğu blogun getirisinden fazla mı olacak sanıyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gemi Operatörü
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne kadar çok ortak o kadar çok anlaşmazlık demek. Şimdilik kulağa hoş gelebilir fazla adamla çok fazla iş yapıp çok iyi şeyler kazanmak. Ama bunca insan bir araya geliyorsa bunun için illaki bir maddi düşünce olacaktır. Ve iş zaten burada kopuyor yani iş maddi kazanç sağlamaya döküldüğünde ortalık karışır. Demedi demeyin :) he diyorsaniz ki iş para kazanmak degil kusura bakmayın ama ben zannetmiyorum getirisi olmayan birşey için dünya kadar emek verileceğini. :confused:
"Paylaşmak, erdemdir."
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çıkar ve karar dengesini oluşturamazsın. Herkes kendi istediği olsun ister.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com