-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mak. Müh.
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtube kanalımı biri kelimesi kelimesine çekiyor. Hangi videoyu yüklersem onun kanalına çıkıyor. Etiketler başlık aynı.
Bu tip insanlarla nasıl başa çıkılır? Şikayet edilebilir mi böyle duruma? Anasına söven videoyu eklesem kanalında yayınlayacak o derece.
edit: videolara artık logo koyup yolladım. logolu videoyu da çekti bot. Google'a telif uyarısında bulundum 2 tane. Tutuştu şimdi botu kaldırdım diyor. Telifi geri çeker misin vs. Aklınızda bulunsun. Çakalın biri gelir kanalınızı başlık açıklamanız ve etiketlerinizle birlikte çeker emeğinizi yerse bu yöntemi kullanabilirsiniz. Emek hırsızlarına karşı güzel bir çözüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Telif hakkınızın olduğunu düşünüyorsanız, şikayet edebilirsiniz tabiki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
YMM Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Telif hakkı içeren birşeyi kanalınıza yükleyin o yükledikten sonra siz silip telif hakkı kime ait ise örneğin : kanal d 'ye ait ise onlara durumu bildirin telif yollasınlar. Aklıma başka birşey gelmiyor hocam.
Durumu sitelerde yaşadığımdan iyi anlarım.
MtnOzd
RIS / PACS Yöneticisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ris PACS Admin
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Muhtemelen program kullanarak kanalınızı çekiyor. Programa kanalınızı tanımlamıştır ve siz ne eklerseniz onun kanalına da eklemiş olursunuz. Eğer kullandığı program güzel bir programsa telif hakkı yedirmeniz de çok zor. Çünkü bir ara ücretli olan YoutubeFaster isimli bir program kullanmıştım bende ve video yükledikten sonra 3. taraf içeriği uyarısı vs çıkarsa otomatikman siliyor program.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Video'yu siz yaptiysaniz, sizin emeginizi calmis oluyor o videoyu sildirte bilirsiniz!
Fakat size ait olmayan bir video caliniyorsa o zaman hic birsey yapamazsiniz! Buna ragmen sikayet ederseniz sizin YouTube hesabinizda riske girer
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mak. Müh.
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
videolara artık logo koyup yolladım. logolu videoyu da çekti bot. Google'a telif uyarısında bulundum 2 tane. Tutuştu şimdi botu kaldırdım diyor. Telifi geri çeker misin vs. Aklınızda bulunsun. Çakalın biri gelir kanalınızı başlık açıklamanız ve etiketlerinizle birlikte çeker emeğinizi yerse bu yöntemi kullanabilirsiniz. Emek hırsızlarına karşı güzel bir çözüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Video sana aitse kaldırtabilirsin ha yok değilse o zaman yapacak birşeyde yok o kişiyle anlaşmayı deneyin :)