-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
hocam yaptıgınız veya google yazdıgınız arama sonuçları o site hakkında fazla ise altta çok çıkar 2 tane 5 tane fazla sonuç çıkar eğer çıkmassa fazla veya o konu ile alakalı bir sonuç yoktur.
BirYazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Siteniz daha yeni anladığım kadarıyla normal bu diğer arkadaşın dediğide doğru googleye sitemap yollamanızda gerekmekte
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
VBulletin İşleri
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sitemapte yolladım sitede alt alta cıkması ddıgınız gıbı arama sonucuna gore olabılırde
truva2 yazıp arattımda alt sıteler yok truva2.com yazarak arttıgımda alt sıteler cıkıyor. eskı panelde iste alt alta cok cıkıyordu mesela forum destek indir kayıt ol sıralama seklınde bu panelı kulandım hepsı gıttı gercı bu sorun degıl seo optimasyonuna yenı basladım bazı taglar meta taglar eksikti ayarladım herseyı ilerlyen zamanlarda duzelır heralde.
Ancak Su sekılde bir sorun var.
Alexa verilerine gore siteme arama yaparak gelenler
google.com
yandex
yahoo
youtube
facebook
gibi alt alta listelenmiş bu arama motorlarında faklı sitelerle karsılastırdıgımda
google.com.tr
olarak ilk sırada yer alıyor
yani benim site turkiye olarak ayarlandıydı google.com.tr olması gerekırken google.com olarak gozukuyor turkıye google.com.tr kullanıyor bu sorunda google adsense reklamından kaynaklı olabilirmi reklam verilmişti.
http://goo.gl/iMywUg
BirYazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hostunuzun lokasyonundan olabilirde ha com ha tr ne fark eder bence etmez zaten mt2 sitesi bol siz tanıtım yapmalısınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
VBulletin İşleri
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
fark varmıdır bilmiyorum acıkcası ancak işte sitemi google.com indexliyor google.com.tr kullanınca soyle bır sıkıntı goruyorum arama yaparken truva 2 yazdıgımda hıc sonuc cıkmıyor farklı seyler cıkıyor benım sıteyle alakası olmayan ama google.com da arama yaparken truva 2 yazdıgınızda sitem ilk baslarda yer alıyor. Yanı anlatmak istedigim 'truva2' yazdıgınızda com da guzel cıkıyor trde alt lıste yok 'truva 2' yazdınızda arada boşluk olarak com da cıkıyor com.tr de sonuc yok
http://goo.gl/iMywUg
tuncer67
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dökümcülük
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O bir seo'dur ): ama bana sanki biraz reklam yapıyomuş gibi geldi :) nese :)